Actualitat

Foto: oncolliga.cat

La Run4Cancer supera per primera vegada els 5.000 participants i es va celebrar a municipis com Figueres, Palafrugell i Salt a la vegada

dilluns 10 de febrer de 2020 | Esports

La 6a edició de la cursa Run4Cancer es va celebrar ahir al matí simultàneament a 8 comarques gironines sota el lema mou-te pel càncer: a Olot, Figueres, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Salt, Tossa de Mar i Riudellots de la Selva.

La cursa està organitzada per la Fundació Oncolliga pel Dia Mundial pel Càncer i la cursa amb més afluència de participants va ser, un any més, la d’Olot, amb 1.100 inscrits, seguida de Porqueres, que ha doblat el nombre d’inscrits respecte de l’any passat, passant dels 385 als 780 participants. La resta d’inscripcions es van repartir de la següent manera: 690 a Palafrugell, 680 a Figueres, 650 a Riudellots de la Selva, 520 a Salt, 450 a Tossa de Mar i 170 a Planoles.

L’organització valora molt positivament la xifra total de participants, que un cop més creix respecte de l’any anterior, quan es van animar a prendre-hi part 4.228 persones. Ho explica l’encarregada de promoció i mecenatge de l’Oncolliga, Carla Garrido.

Tot i que la cursa no té caràcter competitiu, la iniciativa va aplegar corredors habituals que van optar majoritàriament per la modalitat de 10 quilòmetres i també un públic més familiar que va preferir fer el recorregut més curts, de 5 quilòmetres, que van fer corrent o caminant.

Tall de veu_Carla Garrido

Tots els podcasts Escoltar ara