Actualitat

Foto: mansunides.org

El Bisbat de Girona assumeix cinc projectes de Mans Unides per al Tercer Mˇn

dilluns 10 de febrer de 2020 | Societat

Avui es celebra la Jornada de Mans Unides, l’ONG de l’EsglŔsia Cat˛lica, que enguany celebra el 60Ŕ aniversari. El tema principal d’aquestes jornades Ús la dona del segle 21 que demana ser mÚs independent i tenir mÚs veu.

Coincidint amb aquesta jornada, el Bisbat de Girona assumeix 5 projectes, que en total sumen 178.555 euros. D’aquests 5 projectes, 3 sˇn a pa´sos africans: Burkina Faso, Ruanda i Ghana, 1 al Brasil i l’altra a Palestina. Tots els pressupostos dels projectes es preveuen repartir entre diferents arxiprestats. El delegat de Mans Unides a Girona, Joan PalahÝ, explica com es gestionen aquests projectes.

El projecte de Burkina Faso estÓ destinat a la millora d’infraestructures educatives, el de Ruanda i Ghana a instalĚlacions sanitÓries i formaciˇ de professors de secundÓria, respectivament. I pel que fa al Brasil al desenvolupament d’un sistema agrÝcola sostenible i a Palestina a millorar les condicions sanitÓries de l’hospital i l’orfenat.

Per dur a terme aquests projectes es treballarÓ amb entitats locals que faran el seguiment del desenvolupament d’aquests.

Tall de veu_Joan PalahÝ

Tots els podcasts Escoltar ara