Actualitat

Foto: naciodigital.cat

L’Ajuntament de Girona i grups municipals com Guanyem critiquen la proposta del FECASARM de voler fer els concerts de barraques de Sant Narcís de pagament i en un espai tancat

dilluns 10 de febrer de 2020 | Cultura

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals proposa que l’any vinent les festes es facin en un recinte tancat, amb accés de pagament, per major de 16 anys i que s’acabin a la una de la matinada. Una proposta que ha rebut la negativa tant de l’Ajuntament de Girona com dels grups municipals.

El regidor de cultura i dinamització de territori de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, assegura que no existeix cap opció de fer les barraques ni de pagament, ni en un espai tancat.

El regidor ha volgut aclarir que la decisió presa l’any passat sobre els concerts de La Copa va ser deguda a l’excepcionalitat del moment, i que no tindrà cap impacte en futures edicions.

Per la seva banda, el grup municipal de Guanyem Girona també s’ha mostrat contrari a la decisió de l’associació d’empresaris d’oci nocturn de Girona, assegurant que les fires són una festa popular on tothom hi ha de tenir cabuda i aquest format que proposen és contrari a aquesta idea. Són declaracions del regidor del grup municipal Xevi Montoya.

D’altra banda, Montoya assenyala que la proposta d’acabar les barraques a la una de la matinada en cap de setmana i a les dotze de la nit entre setmana és una proposta per potenciar el negoci de l’oci nocturn de la ciutat.

Tall de veu_Carles Ribas

Tall de veu_Xevi Montoya

Tots els podcasts Escoltar ara