Actualitat

Foto: ara.cat

Ciutadans Girona proposa un pla per tenir Girocleta a cost zero, ampliar els carrils bici i incorporar bicicletes elèctriques

dilluns 10 de febrer de 2020 | Infraestructures

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Girona vol que el govern tiri endavant projectes que millorin la mobilitat elèctrica i un model de ciutat per a vianants i de trànsit pacificat. El portaveu de Ciutadans a Girona, Daniel Pamplona, ha presentat una moció en la que proposa un pla per tenir Girocleta a cost zero “fent-la autosuficient”, la millora de la infraestructura i la incorporació de bicicletes elèctriques i patinets.

El portaveu de Ciutadans a Girona demana esponsoritzar la Girocleta i que el manteniment d’aquesta es faci a través de la publicitat. Així ho explica.

Des de Ciutadans expliquen que cal potenciar la mobilitat sostenible, la lluita contra el canvi climàtic, l’aposta per l’ús de la bicicleta i que els vehicles de mobilitat personal com els patinets elèctrics poden facilitar la transformació del model de ciutat cap a una Girona de vianants i amb menys vehicles motoritzats.

La proposta del partit també passaria per la creació de nous carrils bici i realitzar una prova pilot amb la incorporació de bicicletes elèctriques, Són declaracions de Daniel Pamplona.

Des de Ciutadans Girona també demanen estudiar la incorporació de patinets elèctrics que també s’ubicarien a les estacions de Girocleta i desenvolupar una normativa local sobre vehicles de mobilitat personal en base a la instrucció fixada per la DGT.

Tall de veu_Daniel Pamplona_Girocleta

Tall de veu_Daniel Pamplona_bicis

Tots els podcasts Escoltar ara