Actualitat

Foto: Girona FM

Festival Strenes 2020

divendres 7 de febrer de 2020 | Cultura

El Festival Strenes presenta una nova edició del festival que prescindirà de la popular Festa Major a la Plaça Catalunya. Artistes com Judit Neddermann, Clara Peya o Obeses se sumen als ja confirmas Fangoria, Sopa de Cabra, la Casa Azul o Lee Renaldo.

Mazoni, Judit Neddermann, Obeses, Clara Peya o Kiko Veneno són alguns dels artistes que completen el cartell de la 8a edició del Festival Strenes. Noms que se sumen als ja confirmats Fangoria o Sopa de Cabra, La Casa Azul, Miki Nuñez o Blaumut, que ja tenen les entrades exhaurides.

Com a canvi important d’aquesta edició, el festival haurà de prescindir de la Festa Major de Plaça Catalunya, un espai que reunia caps de cartell de manera gratuïta. Xavier Pascual, director del festival, explica que és conseqüència de les queixes dels veïns i que per ells és una gran pèrdua

A canvi, han optat per introduïr 2 nous conceptes al festival: l’Strenes Delicatessen, que tindrà com a plat fort el grup Mi Capitán (format per membres dels grups Love of Lesbian, Sidoní i Standstill) , i la festa Xefla. Xavi Pascual explica què serà la festa Xefla.


Més enllà d’aquestes propostes, el festival aposta tant per artistes internacionals, com el fundador de Sonic Youth, Lee Renaldo, que actuarà amb Raül Refree, o la viol·loncelista original de Nirvana Lori Goldston, com pel talent de casa. Entre ells, destaquen promeses emergents com Magalí Sare, Mertixell Neddermann o Pau Alabajos, i també artistes gironins com David Busquets o Carmen 113.

Tall de veu _ Xavier Pascual 1

Tall de veu _ Xavier Pascual 2

Tots els podcasts Escoltar ara