Actualitat

Foto: Twitter: @unigirona

L’Spar Citylift i el Bàsquet Girona podran jugar els partits del cap de setmana vinent a Fontajau

divendres 7 de febrer de 2020 | Esports

El duel de la Lliga Femenina entre l’Uni Girona i l’enfrontament entre el Bàsquet Girona i l’Albacete es podran jugar a l’escenari habitual dels clubs gironins gràcies a la cessió de la Generalitat del parquet de Palau d'Esports Catalunya de Tarragona.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, diu que és una molt bona notícia perquè el partit entre l’Uni i el Perfumerías espera una assistència no es podia garantir al Pavelló de Palau i el Bàsquet Girona podrà jugar a casa els últims partits de la fase d’ascens.

Un cop confirmada la cessió del parquet per part del govern, faltava confirmar que el parquet podria instal·lar-se a temps i que es podien confirmar les garanties de seguretat i de treball, tant d’esportistes com per l’afició.

La regidora Eva Palau explica que la seguretat era una prioritat que s’ha pogut assegurar, i que dimecres ja començarà la instal·lació de la pista.

Entre dimecres a la tarda i dijous al matí es farà tota la senyalització de la pista i dijous tarda l’espai ja estaria llest perquè els dos equips d’elit de Fontajau puguin entrenar. A més, la regidora assegura que tenen el parquet cedit fins a final de temporada, per no interrompre l’activitat dels clubs, però paral·lelament es treballarà en la compra d’un parquet nou per substituir l’actual.

Palau també ha confirmat que l’1 de març la totalitat dels serveis a Fontajau estaran normalitzats, de manera que el Club Bàsquet Fontajau i la resta d’activitats esportives podran tornar a entrenar com abans del temporal.

Tall de veu_Eva Palau_pista

Tall de veu_Eva Palau_important

Tots els podcasts Escoltar ara