Actualitat

Foto: wikipedia.org

El Museu del Cinema acull la XV Mostra de Cinema AfricÓ que consta de tres ficcions i un film d’animaciˇ en quŔ les dones sˇn les protagonistes

divendres 7 de febrer de 2020 | Cultura

La Mostra de Cinema AfricÓ arriba a la quinzena ediciˇ i projectarÓ 3 ficcions i 1 documental amb la idea de mostrar un tast del cinema que es realitza al continent africÓ i donar la possibilitat de projectar una mirada a l’└frica a travÚs dels ulls de diferents realitzadors africans.

El programador del museu del cinema de Girona, Jordi Dorca, diu que aquest cicle vol donar visibilitat a un cinema que tÚ poques possibilitats de veure’s a les sales comercials.

Tots els films es projectaran en versiˇ original subtitulada al castellÓ. Les projeccions sˇn gratu´tes i l’aforament Ús limitat. La primera sessiˇ serÓ avui a les 7 del vespre quan es projectarÓ el film maliÓ Wulu, de Daouda Coulibaly. Jordi Dorca ens explica en quŔ consisteix.

Un altre projecciˇ serÓ el film documental Amal, realitzat per l’egipci Mohamed Siam, es podrÓ veure el divendres 14 de febrer i parla sobre una noia que s’estÓ buscant a si mateixa en l’Egipte postrevolucionari. FÚlicitÚ, d’Alain Gomis es projectarÓ el 21 de febrer per tractar temes com la precarietat laboral i la mostra finalitzarÓ el serÓ el 29 de febrer amb la pelĚlÝcula Keteke, de Peter Sedufia.

Tall de veu_Jordi Dorca_Wulu

Tall de veu_Jordi Dorca_sales comercials

Tots els podcasts Escoltar ara