Actualitat

Foto: sopardelsmiralls.cat

La tercera edició del Sopar dels Miralls comptarà amb Jordi Basté, Aina Clotet o Carme Ruscalleda

divendres 7 de febrer de 2020 | Societat

La tercera edició del Sopar dels Miralls es celebrarà a l’Hotel Bellavista de Girona,i podrà comptar també amb la presència del periodista Jordi Basté, de l’actriu Aina Clotet o de la cuinera Carme Ruscalleda, com hem sabut darrerament.

El Sopar de Miralls, que està organitzat per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Josep Trueta, comptarà també amb la Nina, Jordi LP, Lluis Roura, Raquel Sans, Cristina Inés (@mamasevaalaguerra), Marta Bosch, Martí Gironell, Alonso-Cuevillas, Martí Peraferrer, Quim Hereu, Jaume Roures, Vanessa Nueda, Josep Cuní, Dr. Ramón Brugada, i encara estan a l’espera de completar la participació final.

L’acte es celebra amb l’objectiu de recollir fons per la recerca biomèdica i amb l’essència de poder tenir una persona per imitar-la, per emmirallar-se. Ho explica l’organitzador del sopar, Josep Maria Planellas.

La reserva de menús o taules es pot fer a través de la web www.elsopardelsmiralls.cat, correu electrònic i telèfon i els menús es poden comprar de manera individual o col·lectiva.

Tall de veu_Josep Maria Planellas

Tots els podcasts Escoltar ara