Actualitat

Foto: Guanyem Girona

Guanyem Girona fa un toc d’atenció a Marta Madrenas perquè compleixi els acords de cartipàs

divendres 7 de febrer de 2020 | Política

Denuncia incompliments o retards en els acords i exigeix més participació de l’oposició en les decisions del govern.

El principal grup de l'oposició ha presentat un llistat de incompliments i retards en els acords pactats al cartipàs fa 7 mesos. Recorden que mesures, com el plenari als barris s’havien de fer en 3 mesos des de l’aprovació i de moment no s’han definit.

La regidora de Guanyem, Dolors Serrra, explica que la proposta de fer un plenari municipal un cop a l’any lluny de la plaça del vi és per apropar-ho als veïns i veïnes de Girona.

Serra també ha volgut destacar que una sola regidora amb dedicació exclusiva per una ciutat de 100.000 habitants és insuficient i l’absència dels regidors de l’oposició als Consells Escolars, tot i haver-se pactat la seva participació al cartipàs. En concret, explica que es va pactar fer una prova pilot a l’escola Dalmau Carles però a la primera reunió del consell escolar no es va convocar a Guanyem.

Dolors Serra diu que amb això volen fer un toc d’atenció al govern de Marta Madrenas.

El partit municipal també demana que el govern treballi conjuntament amb els partits de l’oposició a l’hora de prendre decisions importants per la ciutat. Exposen que a mes de febrer, s’han pres decisions en temes de mobilitat o habitatge, o fins i tot la suspensió dels concerts de barraques o les mesures preses pel temporal Glòria, i el govern no ha comptat amb altres partits.

Tall de veu_Dolors Serra_Atenció

Tall de veu_Dolors Serra_Plenari barris

Tots els podcasts Escoltar ara