Actualitat

Foto: 6comunicaciˇ

Ahir es va inaugurar la Taula Gironina de Turisme i el primer debat dels 5 que s’estan celebrant durant aquestes jornades de turisme a les comarques de Girona

divendres 31 de gener de 2020 | Societat

Durant la primera taula rodona de la taula gironina de turisme que es va celebrar ahir es va parlar sobre la restauraciˇ al mÓxim nivell de qualitat de la mÓ de Joan Roca i la finalitat principal era presentar l’oferta turÝstica a les comarques gironines.

TambÚ es va parlar d’oferta complementÓria, recursos i productes turÝstics i d’allotjament turÝstic. Els ponents, sobretot, van debatre sobre el moment actual del turisme a Girona.

El president de la Taula Gironina de Turisme, Jordi MartÝ, explica que la valoraciˇ de la jornada va ser molt positiva.

El segon debat de la Taula Gironina de Turisme que es celebrarÓ el 26 de febrer, tractarÓ sobre turisme, allotjament i paisatge a Roses. Es parlarÓ de temes com quin paper ha de jugar l’activitat agrÝcola, pesquera, ramadera i forestal al paisatge gironÝ, el paper de l’administraciˇ p˙blica i les mesures que ha de prendre el sector gironÝ per millorar el paisatge, entre d’altres. Aquesta jornada comptarÓ amb la participaciˇ de noms com la Presidenta de l’AcadŔmia del Cinema CatalÓ, Isona Pasola, el Conseller de Medi Ambient, Felip Puig i la Marta Balllossera, ambient˛loga i membre de SOS Costa Brava.

El turisme de les comarques gironines a debat neix amb l’objectiu de fer una reflexiˇ respecte a la posiciˇ actual del turisme a les comarques gironines i com s’hauria d’encaminar en un futur.

Tall de veu_Jordi MartÝ

Tots els podcasts Escoltar ara