Actualitat

Foto: Twitter: @geieg1919

I una altra de les instal·lacions esportives a Girona que han patit més les conseqüències del desbordament del Ter ha estat el GEIEG de Sant Ponç

divendres 24 de gener de 2020 | Esports

El desbordament del Ter ha afectat especialment a les zones de Pont Major, Pedret i Sant Ponç, incloent les instal·lacions del GEIEG. Ahir cap al migdia ja ens arribaven imatges d’inundacions al voltant de l’edifici del GEIEG, però també del seu interior.

El president del GEIEG, Francesc Cayuela, ha explicat aquest matí a Girona FM que l’aigua s’ha acumulat a la zona de maquinària i això provoca que algunes de les instal·lacions més utilitzades pels socis, com les piscines, hagin quedat inservibles. Són declaracions de Francesc Cayuela

Més enllà de les piscines, el temporal també ha deixat malmès vestidors, despatxos, material esportiu i instal·lacions exteriors com pistes de pàdel o de tenis. Ara mateix s’està netejant tot l’espai, ja que encara hi ha zones que es desconeix si es podrà salvar alguna cosa. Tampoc se sap encara si hi haurà abonació econòmica.

Per això el president Cayuela demana ajuda a les administracions, perquè sinó veu molt difícil refer-se

El president insisteix que el GEIEG és un espai dels gironins, en el qual hi acudeixen unes 5.000 persones cada setmana i uns 200 grups externs.

Ara mateix no hi ha cap previsió de reobertura de les instal·lacions perquè l'aigua ha deixat inservible tota la maquinària que fa funcionar les calderes i les piscines.

Per la seva banda, el Girona de futbol ofereix ajuda als clubs afectats pel temporal d’aquests dies. El Club posa a disposició el gimnàs de Montilivi i ofereix les oficines de l’Uni Girona i el Bàsquet Girona per poder treballar amb normalitat.

Tall de veu_Francesc Cayuela_ajudes

Tall de veu_Francesc Cayuela_Inservible

Tots els podcasts Escoltar ara