Actualitat

Foto: Twitter: @unigirona

Victòria de l’Uni Girona ahir contra l’Arka Gydnia que porta a les gironines a classificar-se per jugar a Europa

divendres 24 de gener de 2020 | Esports

Un partit que va estar marcat per les conseqüències del temporal Glòria i va obligar a les gironines a jugar al pavelló de Palau Sacosta.

Tot i que les gironines van sortir fluixes a l’inici del partit, Laia Palau va ser l’encarregada d’obrir el marcador. La debutant Abby Bishop va enregistrar els seus primers punts però la protagonista del partit va ser Mima Coulibaly, que va encistellar a l’últim segon, els punts decisius per guanyar contra les hongareses de l’Arka Gydnia. Pel seu entrador Eric Surís, la d’ahir va ser una jornada difícil. Així ho explica.

L’entrenador de l’Uni Girona afegeix com l’equip va haver de buscar equipacions alternatives a les de sempre perquè l’aigua va mullar les principals ja que estaven a les instal·lacions de Fontajau durant el temporal.

Victòria molt important per l’Uni Girona a Palau Sacosta on les gironines es jugaven la seva entrada a l’Eurolliga estant en l’última posició de la classificació amb el seu rival, l’Arka Gydnia, que si hagués guanyat les hagués deixat sense accedir a Europa. El proper partit de l’Spar Citylift és contra l’Araski demà a les 8 del vespre a casa però està per veure on el jugaran a causa de les destrosses que ha causat el temporal Glòria a Fontajau.

Tall de veu_Eric Surís_difícil

Tall de veu_Eric Surís_Equipació

Tots els podcasts Escoltar ara