Actualitat

Foto: static.wisxtatic.com

La Balandrau a assamblea

dimarts 24 de desembre de 2019 | Educació

L’AFA de l’escola Balandrau acorda, amb 12 entitats més, fer accions conjuntes en contra del tancament del curs de P3 a l’escola el proper curs, durant l’assamblea que es va celebrar ahir.

Bona tarda, la intenció de l’AFA Balandrau no és només anar en contra d’una mesura que pot acabar suposant el tancament de l’escola sino també reclamar que no es tanqui cap grup de P3 a la ciutat i s’aprofiti el descens de la natalitat per abaixar les ràtios. També es va donar suport als altres dos possibles centres afectats, les escoles Montfalgars i Marta Mata, que podrien passar de dos grups a un.

En l’assemblea es va aprovar per unanimitat el manifest Ni P3 ni l’escola es toca, en què se subratlla que la Balandrau és “l’escola amb més demandes de preinscripció de la ciutat”. Anna Ventós, membre de l’AFA de l’escola Balandrau, vol que el manifest arribi a Barcelona i que se’ls escolti. Així ho explica.

Els regidors de Guanyem i el PSC van anunciar que presentaran una moció per al ple del 17 de gener perquè el consistori prengui una posició ferma en defensa de l’escola. En Comú Podem també va dir que durà el tema al Parlament amb una proposta de resolució.

tall de veu_anna ventos

Tots els podcasts Escoltar ara