Notícies

Podcasts

Barris: Cicle "Mmm'Agrada Molt la Música" - Salva Gallego (19/01/22)

El projecte Mmm'agrada molt la música Girona és una proposta d'escenaris musicals oberts que té com a objectius potenciar artistes emergents de la ciutat, per una banda, i acostar a la població la cultura des d'una perspectiva de proximitat. Aquest diumenge la cita és amb el músic i compositor Salva Gallego, que ens proposa un viatge musical. Ens avancem a la data i descobrim alguns dels secrets d'aquest concert de presentació, parlant amb Salva Gallego.

L'Informatiu de Girona FM (19/01/22)

Avui destaquem:

- Un 30% de les baixes de mestres a Girona queda sense cobrir. El sindicat USTEC-STES denuncia que la mesura és insuficient per a pal·liar l’allau de baixes i reclama que "calia buscar solucions perquè els mestres no emmalaltíssim".

- La Mercè acollirà demà una jornada sobre eines per a la millora de l’eficiència energètica. Les tendències i els avenços en el sector de la construcció per millorar l’eficiència energètica de les edificacions noves centraran la jornada.

- La tragèdia del Prestige arriba al Teatre Municipal amb “N.E.V.E.R.M.O.R.E.”. Per primera vegada s’hi representarà una funció accessible amb subtítols, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

- Girona recupera l’Acoustic Vell del 4 al 5 de febrer. Després de dos anys d'aturada, l'associació cultural Magic Room, l'Ajuntament de Girona i el centre cívic Mercadal-Barri Vell han arribat a un acord per tornar a celebrar el festival.

Informa Victoria Pastor.

Escacs en Joc - Cap. 58 (19/01/22)

Josep Serra (Club d'Escacs Gerunda) ens apropa l'actualitat del món dels escacs, en clau gironina. Explorem tota l'activitat d'aquest esport amb entrevistes, aficionats, federats i molt més. Cada dimecres a les 3 de la tarda.

Entrevista: Joan Enric Barceló - Els Amics de les Arts (19/01/22)

Els Amics de les Arts s'acomiaden d'una gira de concerts que els ha fet pujar als millors escenaris i festivals del país; ho fan amb una actuació especial a l'Auditori de Girona, aquest dissabte, inaugurant la nova temporada de concerts de l’equipament. Parlem de la trajectòria del grup, del concert d'aquest dissabte i dels projectes de futur, amb Joan Enric Barceló.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat