Notícies

Podcasts

L'Informatiu de Girona FM

L'Informatiu de Girona FM

Avui destaquem:

- La regió sanitària de Girona registra ja 8.476 positius acumulats de Covid. La taxa de rebrot arreu de la província baixa per sota del 100% excepte a l’Alt Empordà, que és gairebé del 300%.

- L’Ajuntament de Girona aprova el projecte de l’enderroc de l’edifici que connectarà el carrer de la Universitat de Cervera amb el parc del Migdia i preveu construir 2 nous blocs d’habitatge social.

- L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, reconeix proximitat amb el grup municipal d’ERC Girona i lamenta l’actitud en contra a l’equip de govern per part de Guanyem Girona i el PSC Girona.

Informen Andrea López i Clàudia Sarola, amb Arnau Vila a la producció.

Barris: Montserrat Moliner - La Volta (22/09/20)

L'Associació Cultural La Volta ha programat dues jornades voltaiques per aquest cap de setmana. Unes jornades que ompliran de propostes artístiques la Plaça Assumpció del barri de Sant Narcís, i que comptaran amb totes les mesures COVID, higièniques i de seguretat.

Parlem dels projectes de La Volta amb la Montserrat Moliner.

Entrevista: Sílvia Paneque - PSC Girona (22/09/20)

Jordi Grau entrevista Sílvia Paneque, portaveu del PSC de Girona.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat