NotÝcies

Podcasts

La Tert˙lia de Girona FM - Part 1 (22/10/21)

Avui ens acompanyen: Toni IglÚsies, Carles MartÝn i Kik JuncÓ. Presentada i dirigida per Jordi Grau.

L'Informatiu de Girona FM (22/10/21)

Avui destaquem:

- Entren en vigor les noves mesures del Procicat. L’aforament a les discoteques s’augmenta al 80% i els interiors d’equipaments esportius i els actes religiosos al 100%.

- Gossos i gats hauran de tenir document d’identitat l’any vinent.

- Els llums de Nadal de Girona s’encendran el 19 de novembre. La instalĚlaciˇ va a cÓrrec de la mateixa empresa des del 2011 ja que sempre ha guanya el concurs p˙blic.

- El Santa Caterina i el Trueta estrenen un programa de rehabilitaciˇ respirat˛ria per a pacients de covid-19. L'objectiu Ús alleugerir els sÝmptomes dels ingressats per una pneum˛nia greu.

- El periodista Salvador Garcia-Arbˇs explora la tradiciˇ gastron˛mica de les Fires en el llibre de la festa major de Girona. El volum porta per tÝtol “Girona. Menjars de Fires” i es presentarÓ avui a la tarda al Salˇ de Descans del Teatre Municipal.

Informa Victoria Pastor.

La Tert˙lia de Girona FM - Part 2 (22/10/21)

Avui ens acompanyen: Toni IglÚsies, Carles MartÝn i Kik JuncÓ. Presentada i dirigida per Jordi Grau.

La Tert˙lia Sempre Acompanyats - Part 2 (22/10/21)

Cada 15 dies fem una estona de tert˙lia amb la coordinaciˇ del programa Sempre acompanyats, un projecte que tÚ com a objectiu detectar i evitar les situacions de soledat i d'a´llament de la gent gran. Avui la fem des del Centre CÝvic Sant NarcÝs, amb motiu del Mes Sempre Acompanyats, i ens acompanyen: la Carme i la Caterina.

L'emissora municipal amb programaciˇ diÓria al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM Ús escoltar en directe la informaciˇ local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat