Notícies

Podcasts

Barris: Coneixem el grup FOK (21/02/20)

El grup gironí de rap FOK, acaba de presentar el videoclip d'una de les cançons que formaran part del seu nou disc, que està previst que surti abans d'acabar el 2020. Parlem del projecte i de les perspectives de futur amb Marc Ortín, cantant de la banda.

L'Entrevista de Girona FM - Pau Marquès (21/02/20)

S'acosta un any més el Black Music Festival, que enguany arriba a la 19a edició. Avui conversem una estona amb el seu director, en Pau Marquès.

L'Informatiu de Girona FM (21/02/20)

Avui destaquem:

- 3 denúncies detectades en els controls diaris de Font de la Pólvora que es van iniciar ahir fruit de les connexions fraudulentes.

- Ryanair exigeix als treballadors de Girona que redueixin voluntàriament la seva jornada laboral.

- El Departament d’Educació assegura que de cares al curs escolar vinent es suprimirà com a màxim una línia de p3 a la ciutat. No descarta encara que no hi hagi cap supressió.

- L’Ajuntament de Girona segueix defensant els terrenys de Domeny per construir el nou Trueta perquè compleixen les característiques urbanístiques que demana el Departament de Salut.

Dirigit i presentat per Victoria Pastor i Andrea López Pastor.

Barris: Ferrish Fest IV - Xavier Calvet (20/02/20)

El Ferrish Fest arriba a la quarta edició. El festival és un sentit homenatge a la figura de Ferran Bonet, persona estimadíssima i ex-baixista de bandes com Bullitt. Parlem amb Xavier Calvet, col·laborador de l'Associació Ferrish Fest, perquè ens expliqui el que podrem veure i sentir aquest proper dissabte 22 de febrer a la sala La Mirona de Salt.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat