Notícies

Podcasts

L'Informatiu de Girona FM

L'Informatiu de Girona FM

Avui destaquem:

- La regió sanitària de Girona registra ja 8.476 positius acumulats de Covid. La taxa de rebrot arreu de la província baixa per sota del 100% excepte a l’Alt Empordà, que és gairebé del 300%.

- L’Ajuntament de Girona aprova el projecte de l’enderroc de l’edifici que connectarà el carrer de la Universitat de Cervera amb el parc del Migdia i preveu construir 2 nous blocs d’habitatge social.

- L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, reconeix proximitat amb el grup municipal d’ERC Girona i lamenta l’actitud en contra a l’equip de govern per part de Guanyem Girona i el PSC Girona.

Informen Andrea López i Clàudia Sarola, amb Arnau Vila a la producció.

Barris: Santi Thió - Ateneu 24 de Juny (18/09/20)

A la secció "Barris" d'avui parlem amb en Santi Thió de l'Ateneu 24 de Juny perquè ens expliqui la programació d'activitats que tenen preparada per les properes setmanes. Tot i que han hagut d'adaptar i canviar la data d'alguns concerts del cicle "Concerts a peu de carrer", l'organització manté el gruix de la programació pels propers mesos.

Entrevista: David Torres - FEM_lavolta a l'Estany de Banyoles (18/09/20)

La marxa solidària "FEM_lavolta a l'estany" arriba el proper cap de setmana, 26 i 27 de setembre, a Banyoles. Aquesta tercera edició es durà a terme amb un format diferent a causa de les mesures anti-covid. El que no ha canviat és el caràcter solidari de l'activitat, ja que tots els diners recaptats amb les inscripcions es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. Ens acompanya en David Torres, voluntari de la FEM.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat