Notícies

Podcasts

La Tertúlia de Girona FM - Part 1 (24/09/21)

Avui ens acompanyen: Carles Martín, Coralí Cunyat i Maite Esteve. Amb la participació de Xavier Xirgo. Presentada i dirigida per Jordi Grau.

Garcia i Terribas Associats (24/09/21)

Amb la producció de Girona FM, cada divendres de 3 a 4 de la tarda Pere Garcia i Guillem Terribas ens parlen de llibres, de cinema, de teatre i de música (bandes sonores i teatre musical).

L'Informatiu de Girona FM (24/09/21)

Avui destaquem:

- JuntsxCat Girona, ERC Girona i Guanyem Girona s’uneixen en la lectura d’una declaració institucional a l’Ajuntament de Girona per denunciar la detenció de Puigdemont. Tot seguit, els 3 representants s’han afegit a la concentració de Girona Vota que ha aplegat més de 500 persones, davant la seu de la Generalitat a Girona.

- Els punts de vacunació massius de Girona tancaran el 30 de setembre i la campanya es concentrarà als CAP.

- Girona comptarà amb un reforç policial dels Mossos per evitar “botellons” per Sant Narcís. El vicealcalde Quim Ayats i el conseller Joan Ignasi Elena s’han emplaçat a treballar plegats per unes festes "cíviques i segures".

- La Sea Otter Europe arrenca avui amb més de 15.000 entrades ja sol·licitades i amb la previsió de doblar la xifra durant el cap de setmana.

Informen Andrea López Pastor i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

La Tertúlia de Girona FM - Part 2 (24/09/21)

Avui ens acompanyen: Carles Martín, Coralí Cunyat i Maite Esteve. Presentada i dirigida per Jordi Grau.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat