Notícies

Podcasts

L'Informatiu de Girona FM (22/07/21)

Avui destaquem:

- La regió sanitària de Girona suma en un dia 4 morts per Covid-19 i 745 contagis nous. Els hospitalitzats es mantenen a l’alça, amb 138 ingressats avui.

- Restringit l’accés al Massís de les Gavarres en activar-se el Pla Alfa 3 per risc d’incendi forestal a Girona i altres poblacions de la comarca del Gironès.

- Girona podria comptar amb 105 habitatges nous de protecció oficial al barri de Domeny l’any 2024. La proposta, que incluiria un màxim de 8 habitatges de lloguer social, s’ha d’aprovar primer al plenari del pròxim dimarts.

- 14 residents s’incorporen a l’Institut d’Assistència Sanitària de Girona.

- El PSC Girona denuncia que l’equip de govern no hagi demanat una subvenció per a la retirada d’amiant.

-El cicle d’estiu EscèNit tanca avui amb una ocupació del 100% a totes les propostes.

Informa Andrea López Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

L'Entrevista: Miquel Faura - Horts urbans Barri Vell (22/07/21)

L'Associació de Veïns del Barri Vell impulsa la primera fase de la iniciativa d'horts urbans al barri, un projecte que a poc a poc guanya terreny en diferents zones de la nostra ciutat. En parlem amb Miquel Faura, membre de la comissió d'horts urbans de l'Associació de Veïns del Barri Vell.

L'Informatiu de Girona FM (21/07/21)

Avui destaquem:

- La Policia Municipal de Girona ha interposat 19 denúncies per incomplir el toc de queda nocturn. També ha aixecat 2 actes per consum d’alcohol a la via pública.

- Els centres de l'Institut Català de la Salut a Girona rebran aquest any un 25% més de residents que l’any passat.

- Un acord entre l’equip de govern i Guanyem Girona desencalla el Centre d’Acollida d’Animals del Gironès prop del Cementiri Nou. El pacte arriba després que el govern hagi acceptat incorporar-hi programes de promoció econòmica i d’inclusió social, com teràpies amb animals o projectes d’inserció laboral.

- Martí Terés assumeix el càrrec de nou president del Consorci del Ter. El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona substitueix així Àstrid Desset, que renuncia al càrrec per motius professionals.

Informa Andrea López Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

Tots som GEiEG - Carles Baldellou (21/07/21)

Repassem l'actualitat esportiva, social i cultural del GEiEG, de la mà de Carles Baldellou. I és que el GEiEG no fa vacances!

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat