Notícies

Podcasts

Entrevista: Marc Sayols - Sant Julià de Ramis (03/07/20)

Els divendres ens agrada donar un cop d'ull a les activitats que es duen a terme a l'àrea metropolitana de Girona. Avui ens traslladem virtualment a Sant Julià de Ramis per conèixer una proposta que tindrà lloc aquest mateix dissabte, 4 de juliol, darrere el Centre Cívic de la població. Es tracta d'un acte contra el racisme i la xenofòbia que, a partir d'una taula-debat amb representants de diferents entitats, vol fer reflexionar sobre la desigualtat en clau migrant. En parlem amb el regidor de Joventut i Festes de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Marc Sayols.

Entrevista: Mateo Sánchez - Kumbara (03/07/20)

Han publicat el seu primer disc durant el confinament, i ara, en fase de represa, tornen a posar els motors en marxa per presentar el treball en directe. Parlem de la formació Kumbara, que aquest dissabte actuen a Madremanya, dins la programació del Festival Emergent, amb totes les entrades venudes. Avui ens acompanya Mateo Sánchez, veu i ideòleg del projecte.

Entrevista: Pierre D. La - Aparador 22 (03/07/20)

Avui ens fixem amb l’Aparador 22, un espai expositiu gestionat pel col·lectiu Aparador 22 i que podeu visitar a la Llibreria 22 de Girona. Aquesta tarda inauguren exposició, però no ens hem pogut aguantar i tenim ganes de saber què hi trobarem. És per això que parlem amb Pierre D. La, artífex del projecte.

La Tertúlia de Girona FM - Part 1 (03/07/20)

Avui comptem amb: Kik Juncà i Esteve Vilanova. Dirigida i moderada per Jordi Grau.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat