Notícies

Podcasts

Girona en Joc (28/11/22)

En el Girona en Joc d’aquesta setmana parlarem de la contundent derrota del Bàsquet Girona a la pista del Baskonia, mentre que arriben bones notícies pel que fa l’hoquei, perquè el Garatge Plana Girona va aconseguir la primera victòria de la temporada. Per altra banda, el futbol encara aturat pel Mundial i amb la Lliga Femenina que va descansar per la finestra FIBA. Tot i així, entrevistem a Bernat Canut, l’entrenador de l’Uni Girona, que ens explicarà com veu a l’equip en aquest tram de temporada. Amb ell també parlarem d’alguns noms propis i del seu procés d’adaptació en la seva primera temporada al club gironí.

Garcia i Terribas Associats (25/11/22)

Escacs en Joc (23/11/22)

Josep Serra (Club d'Escacs Gerunda) ens apropa l'actualitat del món dels escacs, en clau gironina. Explorem tota l'activitat d'aquest esport amb entrevistes, aficionats, federats i molt més. Cada dimecres a les 3 de la tarda.

Estiueig: Festival d'escacs Santa Eugènia - Jordi Vidal (02/08/22)

Benvingudes i benvinguts a L'Estiueig de Girona FM. Un espai d'entrevistes refrescants, que té com a objectiu oferir-vos propostes culturals i d'oci per gaudir de l'estiu.

I avui ens acostem al barri de Santa Eugènia de Ter, on des d'ahir i fins el dissabte 6 d'agost s'hi celebra la setena edició del Festival d'escacs Santa Eugènia, organitzat pel Club d'Escacs Santa Eugènia.

Parlem de la història de l'entitat i de les activitats que organitza, amb en Jordi Vidal, president del Club d'Escacs Santa Eugènia.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat