NotÝcies

Podcasts

Entrevista: Irene Escolar - "Leyendo Lorca" (15/10/21)

Recuperem l'entrevista central del Lletres a Escena - Cap. 62. Jordi Garcia entrevista l'actriu Irene Escolar, que aquest dissabte presenta l'espectacle "Leyendo Lorca" al Teatre de Salt.

Garcia i Terribas Associats (15/10/21)

Amb la producciˇ de Girona FM, cada divendres de 3 a 4 de la tarda Pere Garcia i Guillem Terribas ens parlen de llibres, de cinema, de teatre i de m˙sica (bandes sonores i teatre musical).

MagazÝn Informatiu (15/10/21)

Avui destaquem:

- Poda d’alšada al parc de la Devesa abans de les Fires.

- L’Ajuntament de Girona ilĚluminarÓ avui la fašana de color lila pel Dia Mundial de Conscienciaciˇ sobre la Mort Gestacional, Perinatal i Neonatal.

- El 50% de les famÝlies de comarques gironines demandants d'ajuda alimentÓria a la Creu Roja no tenen cap ingrÚs estable.

- Guanyem Girona alerta que la ciutat podria perdre 9,5 MEUR en inversions. El grup municipal explica que sˇn projectes que no s'han adjudicat.

- El Banc dels Aliments de Girona vol incorporar 1.500 voluntaris per informar de la campanya del Gran Recapte d’enguany.

Informa Victoria Pastor.

La Tert˙lia de Girona FM - Part 2 (15/10/21)

Avui ens acompanyen: Anna Sala, Joan Quer i Clara SÓnchez-Castro. Dirigida i presentada per Jordi Grau.

L'emissora municipal amb programaciˇ diÓria al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM Ús escoltar en directe la informaciˇ local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat