Notícies

Podcasts

L'Informatiu de Girona FM (06/04/20)

Avui destaquem:

- El Centre de Distribució d'Aliments de Girona ha repartit un total de 44 tones d'aliments a més d'un miler i mig de famílies de la ciutat des que va començar la crisi provocada pel COVID-19.

- La crisi econòmica causada pel coronavirus fa pujar el nombre d’aturats a comarques gironines i també el nombre de treballadors afectats per ERTOs. Des dels Sindicats gironins exigeixen que aquestes mesures temporals s’acabin tant punt s’acabi la crisi.

- Disminueix l’adopció de gossos en algunes protectores de comarques gironines a causa de la crisi del Covid -19.

- Les biblioteques de Girona fomenten la lectura durant el confinament amb vídeos de personalitats de la ciutat.

Informen Andrea López, Joan Coll i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

L'Informatiu de Girona FM (03/04/20)

Avui destaquem:

- 102 nous positius durant el dia d’ahir ascendeixen a 1.300 el nombre total d’infectats a comarques gironines per covid19.

- El president de la Generalitat, Quim Torra, admet errors en la informació pel que fa a les residències de gent gran. 140 usuaris de residències de gent gran amb símptomes lleus de coronavirus seran reubicats a comarques gironines.

- Des de la setmana passada, les persones voluntàries de l’AECC-Catalunya contra el Càncer acompanyen a pacients i familiars a través de telèfon i xat. Hem parlat sobre això amb Pepi Soto, gerent de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

- Què ha passat amb els gironins i gironines que es trobaven a l’estranger quan es va decretar l’estat d’alarma? Hem comptat amb 5 testimonis que ens han explicat la seva història.

Informen Andrea López i Victoria Pastor, amb Joan Coll i Sisu Garcia a la producció.

L'Informatiu de Girona FM (01/04/20)

Avui destaquem:

- Gairebé un miler d’infectats i un centenar de morts a comarques de Girona pel coronavirus.

- Pel que fa a educació, la selectivitat es farà el 7, 8 i 9 de juliol.

- El Consell de Ministres segueix prenent més mesures i va aprovar ahir un pla per ajudar els llogaters que tinguin problemes per pagar les quotes.

- L'Ajuntament de Girona ha iniciat una campanya per fomentar la bona convivència veïnal quinze dies després de l'inici del confinament, i dóna consells per reduir al mínim les molèsties entre habitatges.

- Des de l'inici de la crisi del Covid-19 les carnisseries i xarcuteries del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Comarques Gironines han treballat sense fre per fer front a les comandes que reben dels clients. Parlem amb Sílvia Aliu, presidenta del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Comarques Gironines.

Informen Andrea López i Victoria Pastor, amb Joan Coll i Sisu Garcia a la producció.

L'Informatiu de Girona FM (31/03/20)

Avui destaquem:

- Dia amb més morts per coronavirus, tant a l'Estat Espanyol, com a Catalunya i a comarques gironines. A territori gironí es van produir 17 noves morts durant el dia d'ahir a l'Estat Espanyol el nombre d'infectats ja supera les 94 mil persones.

- L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, fa una crida a la població per mantenir el confinament, més de dues setmanes. L'Hospital Santa Caterina de Salt amplia fins a un total de 15 llits per atendre pacients crítics de coronavirus.

- I els alcaldes d'alguns municipis de l'àrea metropolitana de Girona han pres diverses mesures per fer front a la crisi del coronavirus. Avui parlem amb els alcaldes de Salt, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis per conèixer quines són aquestes mesures.

Informen Andrea López i Victoria Pastor, amb Joan Coll i Sisu Garcia a la producció.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat