Podcasts

L'Informatiu de Girona FM (29/05/20)

Avui destaquem:

- La província de Girona no va registrar ahir cap mort per 3a vegada en tota la pandèmia. Alhora baixa el nombre tant d'hospitalitzacions com de persones en estat greu.

- L'Hospital Josep Trueta finalitza el programa d'hospitalització domiciliària. En dos mesos ha atès 138 pacients i només el 3% han necessitat reingrés.

- L'Ajuntament de Girona instal·larà nou càmeres lectores de matrícules per millorar la seguretat als barris.

- El Festivalot de Girona suspèn definitivament l'edició d'aquest any. El festival de música familiar considera que sense la programació gratuïta i amb un alt volum d'assistents, el festival perd la seva essència.

Informen Andrea López, Joan Coll i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

Ràdio Mosca - Cap. 7 (29/05/20)

De dilluns a divendres a les 12 h i a les 18 h

L'espai comunicatiu dels centres educatius de Girona. Un programa de ràdio educatiu, lúdic i divulgatiu. Relats, endevinalles, poemes, enigmes... i molt més, de la mà de l'alumnat i el professorat de la nostra ciutat. L'espai que apropa la comunicació de proximitat als infants i joves de Girona.

L'Informatiu de Girona FM (28/05/20)

Avui destaquem:

- La província de Girona frega ja els 6.600 contagis i manté el nombre d'hospitalitzacions per sota del centenar.

- Les concentracions a la Plaça del Vi tornaran a partir de dilluns 1 de juny si Girona entra a la fase 2.

- La campanya Llibreries Obertes finalitza amb molt bons resultats: amb la venda de 50.000 exemplars de llibres i amb una facturació d'un milió d'euros.

- I la Federació Catalana de Futbol opta per acabar la temporada sense descensos i amb ascensos marcats per la classificació en el moment de l'aturada de la competició.

Informen Andrea López, Joan Coll i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

Lletres a Escena - Cap. 13 (28/05/20)

Mig confinats i mig desconfinats... nou capítol del Lletres a Escena. Avui tenim una agradable conversa amb l'escriptora gironina Mar Bosch que acaba de publicar "La dona efervescent".

En Jordi Gispert ens porta 3 recomanacions literàries: "El Primer Capità" d'Enric Calpena, "El gueto interior" de Santiago H. Amigorena, i "La música és casa meva. Una força il·luminadora" de Alicja Gescinska.

A poc a poc anem recuperant les seccions habituals del programa, així com els i les nostres col·laboradores. Avui comptem amb la Maria Bruguera, la nostra prescriptora de poesia.

I en el programa d'avui aprofitem per celebrar que la sala La Planeta ha anunciat que reprograma alguns dels espectacles d'aquesta temporada al llarg dels mesos de juliol i setembre. A més en Jordi Garcia ens suggereix algunes propostes per seguir connectats amb l'actualitat teatral.

Un programa dirigit i presentat per Jordi Garcia i Jordi Gispert.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat