Notícies

Podcasts

Secció: Pel·lícules i Sèries - Héctor González 01x01 (21/09/21)

Un dimarts cada quinze dies en visita l'Héctor González (https://unhombresinpiedad.com) per parlar-nos de cinema, sèries i curiositats relacionades amb el món audiovisual i el 7è art. Avui amb l'Héctor repassem el catàleg de les principals plataformes de continguts sota demanda.

Barris: Biblioteca Carles Rahola - Insert Coin Rahola (21/09/21)

A les biblioteques hi trobem llibres, cd's, dvd's... i des de fa poc, a la Biblioteca Carles Rahola, també hi trobem videojocs. Parlem del projecte Insert Coin Rahola (xerrades, presentacions de videojocs, club del videojoc...) amb part de l'equip impulsor: David Alvarez, Elena Pons, Núria Pigem i Xavi Graells.

La Tertúlia de Girona FM - Part 2 (21/09/21)

Avui ens acompanyen: Anna Sala, Esteve Vilanova i Teresa Casas. Presentada i dirigida per Jordi Grau.

L'Informatiu de Girona FM (21/09/21)

Avui destaquem:

- L'oci nocturn podrà obrir fins a les tres de la matinada només als espais exteriors. La mesura entrarà en vigor a les dotze de la nit de dimecres.

- Un 95% de les persones ateses per Càritas no percep ajudes per ingressos mínims.

- Girona bateja amb el nom jardí de la Pau l’espai situat davant la biblioteca Carles Rahola. La denominació va lligada amb l’acció Plantem la Pau dels Amics de la UNESCO i s’ha plantat una olivera com a símbol de pau.

- El nou cicle de Caixaforum Girona, Art al Cinema, repassarà alguns noms propis de la història de l’art com Michelangelo, Monet, Matisse o Picasso.

- La Casa de Cultura de la Diputació Girona reprèn els cicles de conferències de divulgació. El primer cicle, Un Espia a la Butxaca que tracta sobre l’Internet de les coses, s’inicia el 29 de setembre.

Informen Andrea López Pastor i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat