Notícies

Podcasts

Club Enderrock - Cap.26 (26/02/21) (26/03/21)

Aquesta setmana, al Club Enderrock: Cançons de Zoo, Maluks, Marcel i Júlia, El Pony Pisador, Aniol Riba, L'Últim Indi, Anaïs Vila, Da Souza, Gran Bèstia, Vienna, Bloomdays, Fetus i Mishima. I el disc de la setmana, Viatge en espiral, del raper Lildami.

La Tertúlia de Girona FM - Part 2 (02/03/21)

Avui ens acompanyen: Anna Sala i Esteve Vilanova. Dirigida i presentada per Jordi Grau.

Secció: Animals - Roser Feliu - Lladruc.cat (02/03/21)

Victoria Pastor ens presenta la secció més animal de la ràdio. Avui parlem de cadells amb la Roser Feliu de lladruc.cat.

L'Informatiu de Girona FM (02/03/21)

Avui destaquem:

- La Fiscalia es querella contra el president del Parlament, Roger Torrent, per desobediència. També han presentat la querella contra els membres de la mesa Josep Costa, Eugeni Campdepadrós i Adriana Delgado.

- Un de cada 4 accidents de trànsit a Girona al 2020 van ser per distraccions per l’ús del telèfon mòbil.

- Guanyem Girona critica que amb l’actual model de neteja es fomenta la diferenciació entre barris. Alhora lamenten que el govern vulgui ampliar el sistema dels contenidors intel·ligents a bona part de la ciutat i mantenen l’aposta del servei de “porta a porta”.

- “La creació no es pot restringir ni confinar” és el lema de la 9ena edició de l’Strenes 2021. Aquesta edició comptarà amb una trentena de concerts i es celebrarà del 26 de març al 2 de maig.

Informen Andrea López i Victoria Pastor, amb Sisu Garcia a la producció.

L'emissora municipal amb programació diària al 92.7 FM, des dels nostres estudis a Girona

Escoltar Girona FM és escoltar en directe la informació local, opinar i participar, estar al dia de la cultura, viure l'esport i sentir tots els barris de la nostra ciutat