Us trobeu a » Novetats » Notícies

Inscripció oberta al XX Cicle Escoles de Música - Girona, Temps de Flors

El cicle, que s'emmarca en el "Girona Temps de Flors", es durà a terme els dies 15 i 16 de maig de 2021. El termini d'inscripció és fins al 12 de març.

1 DE MARÇ DE 2021

Després de que el curs passat l’activitat quedés anul·lada per la pandèmia, enguany, veient que s’ha obert la convocatòria per seleccionar els projectes de la 66a edició de “Girona Temps de Flors”, no volem perdre l’oportunitat de celebrar el XX Cicle Escoles de Música –Girona Temps de Flors– amb totes les escoles que hi vulgueu participar. Així que, una vegada més, tornarem a posar música a aquests dies tan especials per a la ciutat de Girona.

El cicle de concerts es realitzarà els dies 15 i 16 de maig de 2021, coincidint amb el segon cap de setmana de la mostra floral. Igual que els últims anys, el cicle s’ubicarà a l’auditori del Centre Cultural La Mercè.

Per tal de respectar les mesures preventives i vetllar per la seguretat de tothom, aquesta vegada haurem d’acotar el nombre màxim de participants. Podran actuar alhora a sobre l’escenari un màxim de 20 músics (si una mateixa escola vol fer dos torns o més de participació no hi ha cap problema, farem la desinfecció de faristols i cadires que pertoqui). En cas que per l’actuació s’utilitzi del piano de cua, el nombre màxim de músics quedarà acotat a 18. Els músics (excepte instrumentistes de vent) hauran d’anar tota l’estona amb mascareta. Es garantirà una distància de seguretat equivalent a una superfície de 2,5m2 per persona, és a dir, 1,5m de distància interpersonal entre els músics. Respecte a l’aforament de públic a la sala, s’acotarà a 65 persones. Tot i així l’autorització final de l’activitat dependrà de les mesures vigents en les dates del cicle, de les quals us informarem degudament.

Totes les escoles de música que vulguin participar a aquest cicle de concerts cal que omplin aquest formulari abans del dia 12 de març de 2021.

Per les actuacions es podrà disposar de piano, teclat Roland FP-30, cinc faristols, un amplificador, un micròfon per presentar i cadires (no hi haurà bateria disponible). Tingueu present que l’accés al barri vell amb cotxe està restringit i cal sol·licitar-ho a la següent adreça: yolanda.fernandez@ajgirona.cat

Tornar