Us trobeu a » Novetats » Notícies

Aula oberta d'Audició musical XXII edició. 3r trimestre ( d'abril a maig de 2021)

Places limitades. Actualment 3 vacants i opció a llista d'espera.

26 DE FEBRER DE 2021

L'activitat, promoguda per l'Escola Municipal de Música de Girona, es dirigeix a qualsevol persona que tingui interès per la música clàssica i els aspectes humanístics que l'envolten. El cicle consta de diverses sessions durant les quals s'escoltaran i es comentaran una sèrie d'obres.

Les sessions són impartides per Rafael Esteve Alemany, que va crear el projecte de l'Aula Oberta de l'Escola Municipal de Música de Girona l'any 1998.

El tercer trimestre de l'Aula Oberta tindrà quatre sessions que s’impartiran d'abril a maig de 2021. El tercer trimestre s'inicia amb el monogràfic dedicat a un vessant profà de Johann Sebastian Bach, en la música sacra de la mà de Brahms, la consagració de la primavera de Stravinski, obra que marca l’inici de la música del segle XX, i finalment el monogràfic de Bach, transcendint de nou totes les fronteres, i el vincle amb els Beatles.

A diferència d’altres edicions, aquest curs es formalitzen les inscripcions de manera trimestral per tal de poder-nos adaptar a les mesures que correspongui adoptar segons la situació de la COVID-19 a la nostra ciutat.

Les sessions seran presencials, però en cas que les mesures per prevenir la propagació de la COVID-19 no ho permetin, s’impartiran virtualment. La setmana abans de cada sessió s’informarà de si la sessió serà presencial o virtual a través de la web de l’EMM i per correu electrònic a les persones inscrites.

Inscripcions obertes mitjançant el següent : enllaç

Tríptic del 3r trimestre
Tornar