Plataforma Girona Cultura

  • Diputació de Girona
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Aquest web utilitza galetes (cookies)

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut mostrat i per analitzar el trànsit. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les. Pots trobar més informació sobre l'ús de galetes aquí.

Selecciona quines galetes autoritzes:

Fem servir galetes necessàries, que són imprescindibles per proporcionar funcionalitat bàsica del web i no es poden desactivar, i galetes analítiques, que recullen dades anònimes d'ús del web i són opcionals.

Girona Cultura
Agenda
Ajuntament de Girona

Hermafrodites a cavall o La rebel·lió del desig

Col.lectiu Que No Salga de Aquí

Un espectacle sobre les intersexualitats en primera persona que mostra com canvia la història quan l’expliquem nosaltres mateixes. L’hermafrodita a cavall no és cap guerrera, és una amant. Una amant capaç de reclutar cossos fins ara impensables i, per tant, impossibles de desitjar. Una amant capaç de reclutar una horda d’anatomies intersexe amb una missió: revolucionar la idea mateixa d’ordre social i transformar-lo.

Autoria: Laura Vila Kremer, Raquel Loscos, Víctor Ramírez Tur. Dramatúrgia i direcció: Raquel Loscos, Víctor Ramírez Tur. Interpretació: Laura Vila Kremer. Horda intersex: Aldara, Asmi Ananda, Camí Baró San Frutos, Doume, Iolanda Melero Puche, Raquel Medina, Rita Jeiguorz, Zentvuit; i els paisatges i experiències de Mer Gómez, Susana L., Teresa, Andrea Aparicio, Ana Belén, Patricia, Destinys, Lucía Díaz, Marta Rozas, Lucas López. Producció: Hèctor Boada, Patricia Moral. Visuals: Carme Gomila. Espai sonor: Aurora Bauzà. Escenografia: Oriol Corral, Xesca Salvà. Il·luminació: Marieta Rojo. Vestuari: Gala Garriga. Disseny gràfic: Pau Masaló. Comunicació: Patricia Moral. Assessoria de moviment escènic: Marta Filella. Fotografia: Alba Calle, Núria Gámiz. Traducció al català: Gema Moraleda, Lluc Potrony. Equip de rodatge: Carme Gomila, Hèctor Boada, Gala Garriga, Meri Varó, Noel López, Jordi Paris, Sàndal Boada. Amb el suport a la creació de: FiraTàrrega 2021. Amb la complicitat de: La Bonne, Teatre Tantarantana i Àtic22, Nau Ivanow, Graner, Escocesa, Àtrium Viladecans, Generalitat de Catalunya i Premis Barcelona 2020. Amb el suport logístic i moral de: Cia Casa Real


ÀmbitArts escèniques
TipologiaEspectacle
PúblicTots els públics
Data
Acte ja realitzat
LlocAuditori de la Mercè
Preu12 €
Durada65 minuts

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Ajuntament de Girona - Cultura · Plaça del Vi, 1, 17004 Girona · ofa@ajgirona.cat ·