Carregant...
GironaCultura no s’atura! Tenint en compte les mesures del Pla d’obertura progressiva de les activitats aprovat per la Generalitat de Catalunya, algunes de les activitats incloses a l’agenda poden estar afectades en la seva organització i mantindran el format telemàtic. Continuem treballant per oferir-vos activitats i recursos virtuals per realitzar des de casa.

Ainhoa, yo no soy esa

Presentació documental

Àmbit:Audiovisuals
Tipus:Projecció
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:4 €

Ainhoa Mata Juanicotena va néixer en el si d’una família que va filmar, gravar i fotografiar la seva vida durant molts anys.
A la seva adolescència, a finals de la dècada dels vuitanta, Ainhoa va començar a escriure el que no volia explicar a ningú. Els diaris de vida que va conservar fins a la seva mort, descriuen una dona diferent a la que van conèixer els seus familiars i amics/amigues. Diaris íntims que desvelen una infinitat de temàtiques relacionades amb l’experiència femenina.

Presentació i estrena a Girona en el marc de La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu, organitzat per l’Associació Cultural La Volta i el Cinema Truffaut. Amb la presència de Carolina Astudillo i la presentació d’Ingrid Guardiola.

© Ajuntament de Girona | Cultura | Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA