Ajuntament de Girona

Agenda Jove

Escape room "Endinsa't a la teva salut"

DEL DILLUNS 17 AL DIVENDRES 21 DE MAIG DE 9 A 14 HORES

Activitat vivencial i participativa dirigida als adolescents per treballar aspectes relacionats amb la sexualitat, les addiccions i el benestar emocional.

L'objectiu de l'activitat és donar a conèixer el Centre Jove de Salut i prendre consciència de la seva auto responsabilitat en les decisions que prenen en relació amb la salut i reflexionar sobre la importància de la prevenció.

Parèntesi

ELS DIMECRES CADA 15 DIES DE 13 A 14 HORES

Espai de reflexió i debat, en format de converses terapèutiques, per a joves de 18 a 25 anys on treballar diferents aspectes relacionats amb la salut emocional, relacional i també afectivosexual.

Els objectius d'aquest grup són:
- Generar un espai de cures on les persones es puguin sentir còmodes i segures.
- Compartir eines i estratègies per a la gestió de les emocions, sobre tot en aquests moments tan excepcionals que s'estan vivint per la covid-19.
- Crear un espai de suport i acompanyament on les persones puguin expressar-se i desfogar-se. Explorar aquestes emocions més desagradables i també les preocupacions reals. Trobar plegats la
manera d'ajudar-nos i entendre la realitat del que està passant.
Per accedir al grup cal trucar al Centre Jove de Salut (972204212) per inscriure's. Donar un telèfon de contacte i un correu electrònic per a poder enviar l'enllaç que s'utilitzarà per a cada grup.

Visita virtual de centre: Sexualitat'S :) :(

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut i ara en format virtual, les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE.

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i els objectius són: donar a conèixer el servei entre els nois i noies i treballar el concepte ampli de sexualitat a través de la participació i la reflexió. Cal que primer els nois i noies mirin el vídeo de presentació del servei i a partir d'aquí preparin un seguit de preguntes en relació a la sexualitat. A partir d'aquí es concretarà un espai on-line per tal que un/a professional del Centre doni resposta a les diferents qüestions plantejades. Cal trucar per telèfon per concretar agenda.

Prova ràpida del VIH

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

Test que en 15 minuts permet tenir un resultat.

Prèvia hora concertada al 972 204212, professionals de l'Associació Comunitària Anti Sida de Girona es desplacen al Centre Jove de Salut per efectura aquesta prova als joves de la ciutat de Giorna fins a 25 anys, que ho sol·licitin.
El test ràpid del VIH és un procés d'assistència que implica que la persona rebi una atenció individualitzada, confidencial i anònima i també assessorament i informació per tal de decidir si vol fer-se aquest tipus de prova. La realització d'aquesta comporta una atenció posterior i, en cas de resultat positiu, la conseqüent derivació.
El més important és que per tal d'obtenir un resultat fiable, cal deixar passar tres mesos des de la pràctic de risc (relacions sexuals sense protecció, contacte amb sang, consum de drogues per via endovenosa...) abans de fer-se la prova.

Visita informativa virtual de centre: La línia vermella de les addiccions

EN HORARI A CONVENIR DE SETEMBRE A JULIOL

En horari a convenir, s'ofereixen en el Centre Jove de Salut i ara en format virtual, les anomenades VISITES INFORMATIVES DE CENTRE

Aquesta activitat és oberta a tots els joves, té una durada d'una hora i els objectius són: donar a conèixer el servei entre els nois i noies, treballar el concepte d'addicció i reflexionar sobre l'ús i abús a traves de metodologies participatives. Cal que primer els nois i noies mirin el vídeo de presentació del servei i a partir d'aquí preparin un seguit de preguntes en relació a les addiccions. A partir d'aquí es concretarà un espai on-line per tal que un/a professional del Centre doni resposta a les diferents qüestions plantejades. Cal trucar per telèfon per concretar agenda.

© 2021 Ajuntament de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat