Us trobeu a:   Notícies

Notícies

divendres 18 d'agost de 2017

Tati Cervià: Secreta veu

Posposat per causes alienes a l'organització. El concert s'efectuarà el dia 7 de setembre

El passat 10 d'agost, el concert es va haver de posposar per causes alienes a l'organització. L'actuació s'ha reprogramat pel proper 7 de setembre a les 21 h.

A Secreta veu Tati Cervià interpel·la l'essència mateixa de l'amor. I ho fa de la mà de tres músics extraordinaris (Toni Pujol, contrabaixista, Dani Comas, guitarrista, i Marc Clos, percussionista) que l'acompanyen en l'aventura d'explorar i interpretar un repertori emotiu i divers.

Secreta veu és un viatge transversal, ric en sonoritats i estils. Tati Cervià ha buscat en els cançoners antics i tradicionals melodies que toquen l'ànima i que expliquen com de bell i dolorós és l'amor.
Aquesta recerca l'ha fet endinsar en la música renaixentista, en la dels trobadors occitans i en les arrels de la música de la Península Ibèrica: cantares vaqueiros d'Astúries, música sefardita i cançons tradicionals catalanes, menorquines, basques i castellanes.

Secreta veu és un projecte artístic de la cantant gironina Tati Cervià, que dóna continuïtat a una particular recerca musical iniciada amb els CDs Kantikas de la kukuvaya (2011) i Solombra (2014), interpretada amb el trio Sepharazz Mishpaha.

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat