Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dilluns 10 de juliol de 2017

Nova edició de les Nits de pel·lícula al call

One week and a day (Israel, 2016. Dir. Asaph Polonsky) i Song of Songs (Ucraïna, 2015. Dir. Eva Neymann) són les propostes que es podran veure les nits de dijous 13 i 20 de juliol a la fresca, al pati del Museu d’Història dels Jueus


Aquest juliol el Patronat Call de Girona, novament amb la col·laboració del Festival de Cinema Jueu de Barcelona i el Festival de Cinema de Girona, presentarà dues pel·lícules a l’aire de lliure, en un marc incomparable: el pati del Centre Bonastruc ça Porta. Cinema d’actualitat i temàtica jueva, en versió original subtitulada al català.

Per setè any consecutiu, el Patronat Call de Girona compta amb la col·laboració del Festival de Cinema Jueu de Barcelona amb qui compartim filosofia i objectius: difondre la cultura jueva tan estretament lligada a la nostra història i donar a conèixer la interculturalitat del poble jueu, proposant un espai de trobada i diàleg obert i tolerant.

Al seu torn, el Festival de Cinema de Girona contribueix amb l’aportació de curtmetratges de realitzadors jueus d’arreu del món, dins la seva secció Jewish films. En aquesta ocasió, els curts Holy city (Mor Galperin i Inbal Bentzur) i The Swamp King (Nadav Nachmany) obriran, respectivament, les dues sessions d’aquesta nova edició de les Nits de Pel·lícula al call de Girona.

Us hi esperem!

Foto: Aniol Resclosa

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat