Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dijous 25 de maig de 2017

Trobada internacional d'estudiosos del judaisme a Girona

E pluribus unum? Multidisciplinarity in Jewish Studies Programmes and Teaching


L’ EAJS (Associació Europea per als Estudis Jueus) ha organitzat una trobada a Girona els propers 28 i 29 de maig. Un grup important de persones del món acadèmic es reunirà a l’Institut d'Estudis Nahmànides i visitarà el Museu d’Història dels Jueus.

Es tracta d’un taller d’un dia i mig de durada sobre la multidisciplinarietat en els programes i l’ensenyament dels estudis jueus, sota el títol "E pluribus unum? Multidisciplinarity in Jewish Studies Programmes and Teaching". La trobada convoca acadèmics amb responsabilitats institucionals arreu d’Europa i pretén oferir-los un espai de debat sobre les dificultats de desenvolupar programes de grau coherents i alhora donar cabuda a la diversitat disciplinar dels estudis jueus; amb aquest diàleg, els/les participants podran comprendre millor les diferents tradicions acadèmiques que constitueixen l’extens i divers paisatge dels estudis jueus a Europa.

La trobada s’ha organitzat en col·laboració amb el projecte conjunt de la Universitat Complutense de Madrid i el Consell Superior d’Investigacions Científiques, anomenat Jewish Cultures Across Mediterranean Europe i finançat per la Fundació Rothschild Hanadiv Europe.

Entre els actes previstos, dilluns al migdia hi haurà una salutació per part de la presidenta del Patronat Call de Girona i alcaldessa de Girona, Sra. Marta Madrenas i Mir, i el regidor de Cultura, Sr. Carles Ribas i Gironès.Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat