Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dimecres 6 de juliol de 2016

L'estiu al Call de Girona

Descobreix les nostres activitats de juliol a setembre


Enguany, com en anys anteriors, el Centre Bonastruc ça Porta ha programat un munt d'activitats perquè tant grans com petits gaudeixin de les tardes i vespres al Call de Girona.

Les tardes dels dimecres de juliol i agost oferirem activitats familiars originals i divertides amb contes, titelles, teatre... Els petits s'ho passaran d'allò més bé.

Els dijous 14 i 21 de juliol seran "Nits de pel·lícula al Call". Veniu a gaudir de dues projeccions de cinema jueu (en versió original subtitulada) a la fresca del pati!

Les nits dels dijous d'agost, hi haurà concerts de música tradicional sefardita, vibrant música klezmer i cançons de la resistència.

Així mateix, el mes de setembre celebrarem la Jornada Europea de la Cultura Jueva i les Jornades Europees del Patrimoni amb concerts, itineraris guiats, portes obertes...

Totes les activitats són gratuïtes.
Podeu consultar tota la informació i les dates de les activitats al fulletó "L'estiu al Call de Girona" i a l'agenda de la nostra pàgina web.

Aprofitem per recordar-vos els horaris del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides de l'1 de juliol a l'11 de setembre:

Museu d'Història dels Jueus
De dilluns a dissabte: de 10 a 20 h
Diumenges i festius: de 10 a 14 h

Institut d'Estudis Nahmànides
Dies laborables, de dilluns a divendres: de 10 a 15 h, i tardes de dimecres de 17 a 20 h
Tancat del l'1 al 15 d'agostPatronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat