Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dilluns 4 d'abril de 2016

El Call de Girona

Una de les 10 joies del patrimoni català


Les revistes Descobrir, Sapiens i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural organitzen entre el 16 de març i el 18 de maig un concurs popular en què els catalans podran votar el seu monument favorit, entre 10 elements patrimonials seleccionats, i entre ells, el Call de Girona.

Els 10 monuments finalistes són: l'amfiteatre romà de Tarragona, el jaciment d'Empúries, l'església de Sant Climent de Taüll i el romànic de la vall de Boí, el monestir de Santes Creus, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el castell de Miravet, el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Turó de la Seu Vella de Lleida, la Sagrada Família i el Call jueu de Girona.

Per això, el número 218 del Descobrir està dedicat íntegrament a aquests 10 monuments. En aquest context la revista publica un extens reportatge de Judit Pujadó, que repassa els moments històrics del Call, en destaca els personatges principals, i aconsella la visita al Museu d'Història dels jueus i a tot el seguit de carrers i espais emblemàtics que configuren aquesta riquesa patrimonial ubicada al cor de Girona.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat