Us trobeu a:   Notícies

Notícies

dimecres 4 d'abril de 2018

Vine a descobrir la història del call de Girona

Visites guiades i itineraris


El Museu d'Història dels Jueus ha programat diverses visites que permetran descobrir als visitants el ric patrimoni de la Girona jueva medieval.

El barri jueu: Itinerari guiat que recorre els carrers del call de Girona i el Museu d'Història dels Jueus. Durant l'explicació coneixerem elements concrets de les vides de personatges de la comunitat hebraica medieval i l'evolució urbana del call jueu de Girona fins a l'expulsió de 1492.

El rebost natural del call: Un recorregut diferent i poc transitat per veure Girona amb una nova mirada. Una passejada on a cada parada trobarem una planta amb una tradició a la cuina de fa segles i veurem com encara perduren en les receptes de la vida moderna jueva i aprendràs a usar-les.

Troba d'Or: Itinerari musicat pels jardins del call de Girona. Un passeig amb notes d'aires sefardites, cançons d'al-Àndalus, peces de trobadors medievals... amb una interpretació nova, bella i singular, a càrrec de Maia Kanaan i Pedro Burruezo.

Visita virtual al Call de Girona: Un recorregut autoguiat pel call, que podeu fer des de casa a través de l’ordinador o sobre el terreny amb el vostre dispositiu mòbil. Mapes, crononograma i textos per descobrir de manera interactiva l’espai físic i urbà del call medieval de Girona, i conèixer els seus edificis més importants.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat