Us trobeu a:   Agenda

Agenda

GironaCultura no s'atura! L’equip del Museu d'Història dels Jueus i de l'Institut d'Estudis Nahmànides també som a casa però continuem treballant per a què pugueu seguir gaudint del Museu, el seu patrimoni, exposicions i recursos. Exploreu els continguts del nostre web i seguiu-nos a Facebook per descobrir novetats. Esperem i desitgem que totes i tots seguiu bé i ben aviat ens pugueu visitar personalment.
Dia Internacional dels Museus

Portes obertes al Museu d'Història dels Jueus

Dia internacional dels Museus

Dilluns 18 de maig - 10 h
Museu d'Història dels Jueus

Cada any des de 1977, l'ICOM organitza el Dia Internacional dels Museus, un moment excepcional per a la comunitat museística internacional.

Amb el tema "Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió", el Dia Internacional dels Museus 2020 té com a objectiu esdevenir un punt de trobada per celebrar la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus, així com promoure eines per identificar i superar els prejudicis en el que els museus mostren i en les històries que expliquen.

En aquest dia, el Museu d'Història dels Jueus ofereix una jornada de portes obertes en què es podrà visitar l'exposició temporal i la permanent.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2020 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat