Butlletí del Call de Girona - Número 13   «Llum i estrelles al Call»
Febrer de 2010

Miscel·lània

Congressos

"Sefarad y Al-Andalus. De la Edad Media al siglo XXI", a l'octubre va tenir lloc aquest simposi al Trinity College de Dublin.

VI Seminari Internacional de Cultura Escrita Josepa Arnall i Juan. "L'amor a l'edat mitjana, textos i imatges". 10 i 11 de desembre a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

Congrés internacional "Archéologie du judaïsme en France et en Europe". 14 i 15 gener de 2010, al Musée d'Art et d'Histoire du Judaïsme de París.
Inscripcions a Institut National de Recherches Arqueologiques Préventives.

45th International Congress on Medieval Studies, organitzat pel Medieval Institute de la Western Michigan University (Kalamazoo, Michigan, 13-16 de maig de 2010). Medica, the Society for the Study of Healing in the Middle Ages.

Seminari internacional "Science et magie du Moyen Age au XVIIe siècle", organitzat per Jean-Patrice Boudet (Université d'Orléans - IUF) i Nicolas Weill-Parot (Université Paris 8 - IUF) (París, 9 d'octubre de 2009 - 18 de juny de 2010).
Més informació al Département d'Histoire de l'École Normale Supérieure i al programa.

International Medieval Congress. Institute for Medieval Studies (Universitat de Leeds, RU). Del 12 al 15 de juliol de 2010.

International Congress "The Bible in the Iberian World: fundaments of a religious melting pot", organitzat per la Society of Biblical Literature d'Estònia. Del 22 al 25 de juliol de 2010 a Tartu (Estònia).