Tràmits en línia: reserves

Amb el carnet de biblioteques podeu endur-vos qualsevol document, excepte els que estan marcats com a exclosos de préstec.

Reserves

Ompliu el següent formulari si voleu fer reserva d'un document. Abans d'omplir-lo, si us plau comproveu que estigui disponible fent una cerca al catàleg.

Dades personals
Dades del document

Tipus de document

Lloc de recollida

Recollida

Avís legal

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

El meu compte

Accediu al vostre compte per renovar el préstec de documents, consultar el vostre historial de préstecs, guardar les vostres cerques preferides, modificar les dades personals, etc.

Accedir a 'El meu compte'

Carnet de les biblioteques

Encara no teniu el carnet? Feu-vos-el gratuïtament per poder accedir a tots els serveis de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir-lo només cal que us dirigiu al qualsevol biblioteca de Catalunya. També el podeu sol·licitar en línia.

Més informació

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona