Tràmits en línia: comanda de préstecs infantil

Amb el carnet de biblioteques podeu endur-vos qualsevol document, excepte els que estan marcats com a exclosos de préstec.

Comanda de préstecs infantil

Ompliu el següent formulari si voleu que us preparem una comanda de préstec. Un cop rebut, ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la data i l'hora de recollida. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Com vols que t'avisem?

Mètode de contacte

A) Sé el que vull!

Pots fer cerques concretes al catàleg i fer-nos arribar la teva tria (autor, títol, editorial, etc.). Com més informació tinguem, més aviat et podrem preparar la comanda.

B) No sé el que vull!

Et prepararem un lot basat en les següents preferències.

Quants llibres, discos, pel·lis o revistes voldries?

Quantitat

Quin tipus de llibres prefereixes?

Dels llibres que has llegit, quins t'han agradat més?

Biblioteca de recollida

Destinatari

Franja horària

Avís legal

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

El meu compte

Accediu al vostre compte per renovar el préstec de documents, consultar el vostre historial de préstecs, guardar les vostres cerques preferides, modificar les dades personals, etc.

Accedir a 'El meu compte'

Carnet de les biblioteques

Encara no teniu el carnet? Feu-vos-el gratuïtament per poder accedir a tots els serveis de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir-lo només cal que us dirigiu al qualsevol biblioteca de Catalunya. També el podeu sol·licitar en línia.

Més informació

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona