Tràmits en línia: renovacions

Amb el carnet de biblioteques podeu endur-vos qualsevol document, excepte els que estan marcats com a exclosos de préstec.

Renovacions

Ompliu el següent formulari si voleu renovar el préstec d'un document. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades del document

Tipus de document

Lloc de recollida

Recollida

Avís legal

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

El meu compte

Accediu al vostre compte per renovar el préstec de documents, consultar el vostre historial de préstecs, guardar les vostres cerques preferides, modificar les dades personals, etc.

Accedir a 'El meu compte'

Carnet de les biblioteques

Encara no teniu el carnet? Feu-vos-el gratuïtament per poder accedir a tots els serveis de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir-lo només cal que us dirigiu a qualsevol biblioteca de Catalunya.

Més informació

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona