Accés a Internet

Les biblioteques de Girona posem a la vostra disposició connexió a Internet a través de Wi-Fi o bé amb els dispositius de la biblioteca.

Amb el vostre dispositiu

Totes les biblioteques de Girona disposem de servei Wi-Fi que us permet d'accedir a Internet gratuïtament i sense limitació de temps amb el vostre dispositiu. Si sou usuaris d'Esp@is Internet podeu connectar-vos amb el nom d'usuari i la vostra contrasenya. A la Biblioteca Carles Rahola cal que us adreceu al taulell per tal d'accedir al WiFi.

Amb un dispositiu de la biblioteca

Totes les biblioteques de Girona posem a la vostra disposició dispositius d'us públic amb accés gratuït a Internet i a programari d'ofimàtica bàsic. Per usar els dispositius cal que estigueu registrats a Internet de les Biblioteques Públiques de la Província de Girona, a la Carles Rahola us heu de registrar a la biblioteca mateix. +Ordinadors d'us públic.

Assessorament

Les biblioteques municipals oferim un servei d'assessorament en TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) Són assessoraments personalitzats per començar a navegar per Internet si no en teniu cap coneixement, per orientar-vos sobre com fer ús més avançat de les eines que ja coneixeu o per resoldre dubtes sobre el funcionament dels vostres dispositius portàtils.

Esp@is Internet a la ciutat

A banda de les biblioteques, els usuaris d'Esp@is Internet podeu accedir a Wi-Fi o a ordinadors d'us públic al punt de lectura de Sant Narcís, a la Sala de lectura Centre i a tota la Xarxa de Centres Cívics.


Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura