La Biblioteca Just M. Casero i el Centre Cívic del Pont Major celebren el seu 20è aniversari

El proper 18 d’octubre la Biblioteca Just M. Casero i el Centre Cívic del Pont Major compleixen 20 anys d’acció social, lectura i participació al barri de Pont Major

17/10/23

Des de fa 20 anys, ambdós equipaments s’han convertit en referents per al barri, aconseguint fidelitzar, cohesionar i donar servei a entitats, persones usuàries, centres educatius i col·lectius diversos. Tallers, cursos, activitats infantils i juvenils, clubs de lectura, xerrades i moltes altres activitats conformen la programació, que juntament amb els serveis bàsics d’un i altre equipament representen l’espai de referència en el sector. Per celebrar l’esdeveniment els dos serveis, juntament amb el Col·lectiu de Dones La Cata i l'Associació de jubilats i gent gran La Unió del Pont Major, han programat tot un seguit d’activitats obertes a tothom del 18 al 26 d’octubre.

Dimecres 18 d'octubre a les 19 h, hi haurà un brindis inaugural i inici de l'exposició fotogràfica “20 anys, mil i una històries del Pont Major” amb la que recordarem les activitats, projectes, entitats i celebracions comunitàries de tots aquests anys, testimoni del poder de la col·laboració, la resiliència i la interculturalitat del barri i les seves entitats.

L’endemà, dijous 19 d'octubre a les 17.30 h, a la Sala d'Actes Lluís Herrera tindrà lloc l’obra de teatre i titelles per a públic familiar a partir de 6 anys "La pianista" amb Maitant Teatre, una adaptació del conte "La pianista de les mans màgiques".

El diumenge 22 d'octubre, a les 11 h, els veïns i veïnes del barri presentaran la Gegantona del barri amb una Cercavila, sortint des de la plaça Tomàs Baraut fins a arribar a la plaça de l'Om, on es farà la lectura de la llegenda de la Majordoma, per acabar amb un vermut popular a càrrec del Col·lectiu de Dones La Cata i l'Associació de jubilats i gent gran La Unió.

La celebració continua dimecres 25 d’octubre, a les 17.30 h, a la Biblioteca, amb “Màgia per a tothom” amb Pol Pavo, un espectacle de màgia familiar per a tots els públics, on tant petits com grans estan convidats a passar-ho bé.

I, finalment, el dijous 26 d'octubre a les 19 h, la Biblioteca Just M. Casero organitza la cloenda d’actes amb un Club de Lectura sobre "La casa dels caps de setmana" de Marta Pasqual, guanyadora del Premi Just M. Casero 2022, amb la participació de l’autora i de Roger Casero; l’espectacle “Flor de vici: petita antologia de cuplet” amb Gemma Vidal; i un brindis final de celebració del 20è aniversari de l'equipament, on tothom hi és convidat.

Cartell amb la programació del 20è aniversari
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona