La jornada de Biblioteques Escolars posa en valor les bones pràctiques

El proper 24 d'octubre tindrà lloc, a la biblioteca Salvador Allende, la XVII Jornada de biblioteques escolars de Girona

25/09/23

Com cada inici de curs, l’ajuntament organitza la Jornada de Biblioteques Escolars. Aquesta jornada s’adreça a tots els centres educatius i entitats interessades en la biblioteca escolar i aquest any en celebrem la 17a edició.
Està adreçada especialment a les persones responsables de les biblioteques escolars i als representants dels equips directius dels centres educatius de la ciutat, els serveis municipals implicats en el projecte i als representants del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès i d’entitats interessades en la biblioteca escolar.
Aquesta jornada se celebra durant el primer trimestre de curs perquè serveixi com a inici del curs i del treball de programació de la biblioteca escolar. L’objectiu és oferir un espai de formació i intercanvi entre els membres dels diferents centres educatius, per tal de millorar l’acció desenvolupada per cadascun d’ells i dissenyar noves estratègies comunes de treball.
Enguany es volen mostrar dos casos de biblioteques escolars d’èxit i s'ha convidat els seus responsables perquè expliquin el funcionament de les seves biblioteques. Es comptarà amb la Carme Masip de l’Institut Tarragona i amb en Dani Espresate de l’escola Àgora de Barcelona. La Mariona Masgrau, professora de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UDG, conduirà aquesta conversa.
També es podrà gaudir d'una mostra dels lots de promoció lectora que oferim a les biblioteques escolars de la ciutat. Aquesta mostra les podrà visitar després de la conversa, durant la pausa – cafè.
Durant la jornada també bé farà entrega de les subvencions Activa la biblioteca del curs 2023-2024.
Es pot consultar el programa complet aquí.
Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció, aquí.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona