Les biblioteques ofereixen 20 recursos de Promoció Lectora

Aquest programa es formula com un itinerari lector que intenta abastar totes les edats del procés escolar i que els centres poden seguir any rere any en el decurs de la vida escolar dels infants i joves de la ciutat.

06/09/23

Les biblioteques públiques Girona ofereixen una proposta conjunta d’activitats educatives. Aquesta s’emmarca en el programa de Recursos Educatius de la ciutat i té com a objectiu promoure la lectura al conjunt de ciutadanes i ciutadans de Girona i especialment entre els infants i joves, com la via d’accés a la informació i al coneixement.
En el següent enllaç podeu consultar tota la oferta.
Aquesta proposta és una acció conjunta de les cinc biblioteques públiques de la ciutat que inclou vint activitats de forma coordinada i amb les quals es vol posar en valor l’acció de les biblioteques com a porta d’accés a la lectura per a tots els centres educatius i alumnes de la ciutat. És per això que una part important de les propostes inclouen una visita a la biblioteca on després el grup classe hi pot trobar propostes adaptades segons l’edat: a voltes una visita, a voltes un taller, a voltes un concurs, etc. D’aquesta manera possibilitem que un major nombre d’alumnes conegui les biblioteques de la ciutat, en especial la que segur que té més a prop del centre.
El Programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.
Com en el cas de la majoria de propostes d’aquest Programa, podreu consultar i sol·licitar els recursos de promoció lectora, fins al 24 de setembre de 2023, trobareu l'accés directe aquí.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona