Convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de Girona

L’objectiu de les subvencions és finançar projectes o activitats per a potenciar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat a fi que puguin complir la seva funció com a facilitadores d’accés a la informació i de suport a l’aprenentatge i a la promoció lectora.

10/05/23

Un any més, l’Ajuntament de Girona promou la convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de Girona.
L’aposta per a millorar les biblioteques escolars és l'objectiu principal del programa de Biblioteques escolars promogut per l'Ajuntament de Girona. Cal reconèixer l’esforç de la comunitat educativa per mantenir i ampliar aquests serveis dintre de cada centre.
La Convocatòria ja està aprovada i publicada al BOP, per tant, fins el proper 24 de maig es poden presentar sol·licituds.
Podeu trobar la informació detallada AQUÍ.
La instància per poder presentar sol·licituds la trobareu AQUÍ.
Aquest any tots els centres que rebin la subvenció rebran assessorament i orientació per part de personal bibliotecari per a la millora de la vostra biblioteca escolar.
En un document adjunt trobareu algunes novetats i recordatoris que cal tenir presents en el moment de presentar la sol·licitud.
Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu bibliotecaiescola@ajgirona.cat o al telèfon 972 419 489.
Des del Servei de Biblioteques animem als centres a seguir treballant per a reforçar el paper de la biblioteca escolar i a participar a la convocatòria que promou l’Ajuntament.

DUBTES FREQÜENTS
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona