XXII Concurs de punts de llibre

S'ha obert la convocatòria pel XXII Concurs de Punts de llibre que organitza l'Ajuntament de Girona per als nens i nenes de les escoles de la ciutat.

14/03/23

Aquest concurs busca promoure la lectura entre els nens i nenes de les escoles de la ciutat. Hi poden participar els infants de primària de primària de les escoles de Girona. El tema és lliure però atès que aquest 2023 és l’any Picasso, perquè es compleixen 50 anys de la seva mort, es valorarà especialment que els punts s’inspirin en l’obra d’aquest autor. Es valorarà tant l'originalitat del punt com el tractament del tema. Fins el 14 d'abril les escoles poden presentar les propostes que hagin elaborat els seus alumnes.
El màxim de punts que podreu presentar és de 3 punts per grup classe.
La inscripció s’ha de fer abans de lliurar els punts i se n’ha de fer de forma separada per cadascun dels punts de llibre. Es pot trobar més informació a la web de biblioteques de Girona: Punts de llibre
S'escolliran els tres millors de cada cicle i els tres primers premis s'imprimiran a fi que es distribueixin des de les biblioteques de la ciutat.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 29 de maig, coincidint amb el lliurament de premis dels Jocs Florals, una festa dels llibres i de la creació literària per als més joves.
Podeu consultar les bases en el fitxer adjunt.

Bases
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona