Clubs de lectura, seguim llegint en companyia

Les biblioteques del Gironès presenten la seva nova oferta de clubs

05/08/22

Les biblioteques del Gironès segueixen apostant per oferir als seus lectors una de les activitats més apreciades per les persones que els agrada llegir i compartir les lectures, els clubs de lectura. Des de fa ja uns anys, les biblioteques del Gironès difonen de manera conjunta la seva oferta de clubs. Un total de 14 equipaments bibliotecaris ofereixen als seus lectors 53 clubs poder compartir les seves ganes de llegir, fer amics i xerrar amb l'excusa d'una lectura interessant.
A partir de finals d’agost comença el període d’inscripció als clubs que presenten les biblioteques públiques de Bescanó, Cassà de la Selva, Celrà, Girona, Llagostera, Salt, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Sant Gregori per a aquest curs 2022-23. Cal informar-se a cada biblioteca de l’inici i el sistema d’inscripció.
Durant el setembre es faran les sessions de presentació d’alguns dels clubs de lectura i posteriorment començaran les primeres sessions en els dies programats.
Els club de lectura són espais de tertúlia i debat a l'entorn d'una lectura, en què un grup de persones s'organitza per llegir el mateix llibre i es reuneix un dia del mes per comentar-lo. Es tracta d'una activitat que aplega persones amb una afinitat comuna: el gust per la conversa i la lectura. N’hi ha per a tots els gustos: des d’aquells on es comenten obres de narrativa en general, fins als més especialitzats temàticament o per gènere literari: clubs de novel·la d’intriga, de teatre, de filosofia, de manga, d’idiomes, d’òpera, d’àlbums il·lustrats, etc. I fins i tot un club d’escriptura, que la Biblioteca Carles Rahola fa des de fa anys. També n’hi ha per a totes les edats: per a adults, per a joves i també clubs infantils.
Per participar-hi, només cal inscriure’s a la biblioteca corresponent i prendre el compromís d’assistir a les reunions periòdiques havent llegit el llibre proposat, que proporciona la mateixa biblioteca.

A la ciutat de Girona, el període d’inscripció dels clubs s’inicia el dilluns 29 d’agost i permetrà apuntar-se en línia al club o als clubs que interessin mitjançant el web www.bibliotequesdegirona.cat. La data límit d'inscripció és el 9 de setembre de 2022. En aquells clubs en què el nombre d'inscrits superi el nombre de places disponibles, es farà un sorteig el 12 de setembre i s'avisarà les persones amb plaça assignada mitjançant correu electrònic, excepte els clubs de la Biblioteca Carles Rahola, que la plaça es garantirà per ordre d’inscripció.
Totes les persones inscrites sense plaça restaran en llista d’espera.

Podeu consultar el llibret adjunt amb tot la oferta.

INSCRIPCIONS

Descarregar document
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona