La Biblioteca Carles Rahola romandrÓ tancada del 23 de juliol al 15 d’agost per obres de millora de les seves instalĚlacions

La Biblioteca P˙blica de Girona Carles Rahola romandrÓ tancada del 23 de juliol al 15 d'agost per obres de manteniment al paviment del tram central de la planta baixa (vestÝbul i cafeteria) i del tram d'escales a la primera i segona planta de l'edifici.

28/07/22

L'actuaciˇ consistirÓ en la restauraciˇ del parquet de bamb˙ i tÚ una durada prevista de tres setmanes, que comenšarÓ el dilluns 25 de juliol (festiu a Girona) i finalitzarÓ el divendres 12 d'agost. Els treballs que es duran a terme de millora del terra de bamb˙ obliguen a l’˙s de determinats productes quÝmics que no permetem el funcionament habitual de la biblioteca, Ús per aix˛ que en la planificaciˇ de les obres s’ha tingut en compte la necessitat de fer-les dins d’aquest perÝode quan l’afluŔncia d’usuaris es redueix considerablement.
Tot i les afectacions en el funcionament i horaris durant aquest perÝode, la biblioteca prestarÓ els serveis d'atenciˇ telef˛nica, b˙stia de correu, b˙stia de retorn de documents, prÚstec interbibliotecari i reserva de documents. L'atenciˇ telef˛nica es farÓ de dilluns a divendres, de les 10 del matÝ a les 5 de la tarda. La b˙stia de correu s'atendrÓ a travÚs de l'adreša general bpgirona.cultura@gencat.cat i la b˙stia de retorn funcionarÓ durant 24 hores, els 7 dies de la setmana. D'altra banda, es mantindran el servei de prÚstec interbibliotecari per a les peticions d'altres biblioteques aixÝ com el de reserva de documents, que es podran recollir en la resta de biblioteques municipals de la ciutat (Biblioteca Ant˛nia Adroher, Biblioteca Salvador Allende, Biblioteca Just M. Casero i Biblioteca Ernest Lluch).
La biblioteca obrirÓ de nou amb el seu funcionament habitual, el dimarts 16 d'agost dins de l'horari d'estiu, de dilluns a divendres, de les 10 del matÝ a les 8 del vespre.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputaciˇ de Girona