XXI Concurs de punts de llibre

S'ha obert la convocatòria pel XXI Concurs de Punts de llibre per als nens i nenes de les escoles de la ciutat.

18/02/22

S'ha obert la convocatòria del XXI Concurs de punts de llibre que organitza l'Ajuntament de Girona.
Aquest concurs busca promoure la lectura entre els nens i nenes de les escoles de la ciutat. Hi poden participar els infants de primària de primària de les escoles de Girona. El tema és lliure però es valorarà especialment que els punts estiguin inspirats en el tema Viatges en el temps, ja que aquest serà el fil conductor de les activitats infantils d’estiu de les biblioteques públiques de Girona. Durant els mesos de febrer, març i abril els alumnes de les escoles que vulguin participar podran elaborar les seves propostes.

Aquest curs s'han introduït alguns canvis al concurs:
Per una banda, el màxim de punts que podreu presentar és de 3 punts per grup classe, en comptes de 20 punts per cicle.
L’altre canvi té a veure amb la inscripció al concurs. Aquest curs per poder participar al concurs cal fer la inscripció a la web de biblioteques de Girona: escoles_punts de llibre.

La inscripció s’ha de fer abans de lliurar els punts i s’ha de fer una inscripció separada per cadascun dels punts de llibre.
En el moment que les escoles enviïn el formulari sortirà en pantalla un codi de referència, juntament amb les dades que heu omplert. Cal anotar aquest codi al darrere del punt de llibre, on també hi heu d'escriure el pseudònim, el centre educatiu i el curs.
Un cop tinguin els participants registrats ja poden lliurar els punts de llibre dins un sobre tancat i identificat amb el nom del centre educatiu a qualsevol de les cinc biblioteques públiques de Girona fins a les 20 h del 8 d'abril de 2022.
S'escolliran els tres millors de cada cicle i els tres primers premis s'imprimiran a fi que es distribueixin des de les biblioteques de la ciutat.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 19 de maig, coincidint amb el lliurament de premis dels Jocs Florals.
Podeu consultar les bases en el fitxer adjunt.

Bases XXI concurs de punts de llibre
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona