Lectures de por

Una quarantena de persones van reunir-se a la Biblioteca Salvador Allende per assistir a la sessió "Lectures de por".

11/11/21

A la Biblioteca Salvador Allende les Fires de Girona acaben amb la nit de les lectures de por. Per això, després de la pausa obligada del 2020, dijous passat es va recuperar l’activitat i s’hi van entregar els premis del 8è Concurs de relats de terror de la Marfà.
El concurs consta de dues categories. Una per a joves de 13 a 16 anys i una altra per a joves de 17 a 25 anys. El jurat, integrat per persones de l’EMHU, l’Espai Jove Güell i el Servei de Biblioteques de Girona, va rebre una quarantena de treballs.
Enguany, els premis de les dues categories els van aconseguir dos joves d’un dels centres educatius del barri, l’Escola Maristes Girona.
El premi de la categoria A el va recollir Marc Alcantarilla Padrés per el relat titulat Exterior. L’obra ens situa en un cas extrem d’agorafòbia i per tant fa valer la malaltia mental, tema força recurrent en els relats d’aquesta edició del concurs.
El premi de la categoria B el va recollir Lara Beltran Pujol per el relat titulat He estat jo. En aquest cas ens trobem amb un cas de violència dins de la família explicat amb un molt bon treball psicològic dels personatges.
El jurat va destacar el bon ritme i tensió dels relats i com van ressaltar de seguida durant la lectura de totes les obres presentades, tot i que no van ser els únics i fou força complicat de decidir-se. També van voler expressar la seva satisfacció en veure que és una activitat per a joves que té molt bona acollida.

Relat Cat. A Relat Cat. B
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona