Ja està en marxa el concurs d'Instagram "Els camins del teu viatge"

Les Biblioteques de Girona i la Llibreria Ulyssis organitzen el setè concurs de fotografia d¡Instagram "Els camins del teu viatge".

25/06/21

Inspirat en el títol del cicle que durant els mesos de maig i juny aplega xerrades, tallers i exposicions de llibres sobre viatges a les biblioteques de Girona, es convida els viatgers i aficionats a la fotografia a participar en el VII Concurs “Els camins del teu viatge”, on podran compartir el seu enginy i talent fotogràfic. Per fer-ho, les persones interessades només hauran de pujar a Instagram una fotografia del camí, carretera o corriol que hagin transitat durant les seves vacances i els hagi servit de font d’inspiració. Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone) i cal etiquetar-les amb #bibliotequesalacarretera2021 i #elscaminsdelteuviatge2021 i donar-li un títol. La data límit per a participar-hi és el 19 de setembre i el guanyador/a serà escollit per un jurat format per persones vinculades a l'Ajuntament de Girona, a les Biblioteques i al món de la fotografia.
Aquesta convocatòria es va anul·lar l'any passat en motiu de la pandèmia i enguany es recupera de nou, en un moment on la gent pot tornar a fer realitat el desig de viatjar, amb totes les mesures necessàries, però retrobant camins i destins.
El premi consistirà en un lot de llibres per valor de 50 € i la fotografia guanyadora servirà d’imatge promocional del cicle de Xerrades “A la carretera” de l’any vinent. Podeu consultar les bases aquí .
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dimarts 28 de setembre de 2021 a través de les xarxes socials de Biblioteques de Girona (Facebook, Twitter i Instagram) i el premi es podrà recollir a qualsevol de les biblioteques públiques de Girona a partir del 29 de setembre.

Bases
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona