La Biblioteca Ernest Lluch i el Centre Cívic Pla de Palau celebren el seu 20è aniversari

El 5 de maig la Biblioteca Ernest Lluch i el Centre Cívic Pla de Palau compleixen 20 anys fent una activa vida cultural als barris de Palau i Sant Pau.

04/05/21

Per tal de garantir les mesures de seguretat, s’han programat diversos actes des de finals d’abril i durant el mes de maig:
Des del 27 d’abril i fins el 23 de maig s’ha volgut fer memòria i retre homenatge al dia de la inauguració del centre amb una exposició de fotografies. Amb el lema “20 anys amb vosaltres”, als finestrals de l’equipament que donen al carrer Saragossa es podran veure les imatges del 5 de maig de 2001 quan es va inaugurar l’equipament entre l’expectació i bona rebuda per part dels veïns del barri. Més d’un es reconeixerà entre els assistents, però 20 anys més jove!

Fins el 5 de maig la biblioteca Ernest Lluch ha encoratjat a tots els seus usuaris, tant petits com grans, a recomanar un llibre de la biblioteca que en algun moment d’aquests 20 anys li hagi agradat especialment i el vulgui compartir amb la resta de persones usuàries.

El dia 5 de maig, a les 19.00 h es celebrarà un sorteig entre tots els participants de dos vals de 50€ per llibres i a continuació s’oferirà un concert de música pop del jove cantautor olotí Jeroni Vilà, al jardí de l’equipament.

El 8 de maig a les 11.00 h s’ha programat l’hora del conte pels menuts: “Explica’m un secret... al parc!” a càrrec de la Cia. Jomeloguisjomelo.com.

Tant el concert com l’hora del conte són activitats gratuïtes però cal inscripció prèvia ja que hi ha aforament limitat.

Al llarg del mes de maig la biblioteca també oferirà un punt de llibre commemoratiu del 20è aniversari de l’equipament entre els seus usuaris.
La Biblioteca Ernest Lluch compta actualment amb més de 25.000 persones amb carnet de soci/a i un fons de 47.800 volums distribuïts entre llibres, CD, DVD i revistes. Malgrat les restriccions derivades de la pandèmia segueix essent un referent bibliotecari pel barri i per a tota la ciutat, conjuntament amb la resta d’equipaments de Biblioteques de Girona.

Es pot consultar el programa complet a: www.bibliotequesdegirona.cat.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona