Recuperem, a les cinc biblioteques, l'espectacle LlibrÓlegs de Temporada Alta, posposat per les restriccions de la pandŔmia.

Meritxell Yanes i MercŔ Pons tornen a fer de les biblioteques la llar de les emocions lligades a la paraula.

23/04/21

El passat mes de novembre i desembre s'hauria d'haver representat el nou espectacle del cicle LlibrÓlegs, malgrat tot, les restriccions per a la realitzaciˇ d'activitats a les biblioteques van impedir la seva realitzaciˇ. Un cop restablerta la possibilitat de realitzar activitats presencials, s'ha recuperat aquesta proposta que enguany arriba a la cinquena ediciˇ.
LlibrÓlegs Ús una proposta de teatre Ýntim, en la qual s’enllacen quatre hist˛ries breus entre dues actrius que interpreten vuit personatges diferents. La trobada Ús sempre en una biblioteca, on les emocions vinculades a la paraula sˇn les protagonistes principals. Aquesta nova ediciˇ Ús volgudament paritÓria, amb dos autors i dues autores imprescindibles del panorama catalÓ: Marta Aran, Toni Gomila, Lara DÝez Quintanilla i Jordi Casanovas, que tambÚ assumeix la direcciˇ de les quatre hist˛ries.
TindrÓ lloc a les biblioteques Carles Rahola (10/05 a les 20.30), Just M.Casero (11/05 a les 20.30), Ant˛nia Adroher (12/05 a les 20.30), Salvador Allende (13/05 a les 20.30) i Ernest Lluch (14/05 a les 20.30).
L’aforament en cada biblioteca serÓ redu´t – un mÓxim de 15 persones – tal com marca el protocol d’actuaciˇ i higiene de la Covid-19. La mascareta serÓ obligat˛ria i es garantirÓ la distÓncia de seguretat entre seients.
Podeu consultar la disponibilitat d'entrades, el sistema de compra i els llocs i horaris de representaciˇ al web de Temporada Alta.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputaciˇ de Girona