Comença el Cicle A prop

Les biblioteques acullen activitats del Cicle A prop, una programació cultural de petit format que pretén portar als barris de la ciutat, propostes artístiques de creadores i creadors emergents de la demarcació.

19/04/21

A partir d'aquesta setmana, es podran gaudir a diverses biblioteques de la ciutat, un conjunt de propostes artístiques properes i emergents de petit format en el marc del Cicle A prop. Exposicions, recitals, concerts, contes i fins i tot una proposta de Mapping, han estat les propostes seleccionades per a ser presentades a les biblioteques.
Podeu consultar la programació a: web.girona.cat/cultura/aprop
El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves, es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. El cicle té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional.

El Cicle A Prop es va iniciar el 2020 com una proposta sorgida del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) "Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial". Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona