Es mantenen restriccions, però l'activitat de les biblioteques no s'atura

Amb la prórroga de les mesures es mantenen les restriccions que cal complir a les biblioteques públiques, però les biblioteques mantenen la majoria dels seus serveis sigui presencial com virtualment.

27/01/21

Les biblioteques públiques, igual que altres serveis del sector cultural, han vist restringits els seus serveis, fruit de les mesures que des de l'administració s'estan prenent. Malgrat tot, les biblioteques es manenen obertes i es realitza el servei de préstec i retorn de documents amb total normalitat. L'accés a les sales de les biblioteques és lliure, tot i que l'aforament és limitat. No és permesa la realització d'activitats obertes al públic i tota la programació s'ha viortualitzat de manera que es pot accedir als continguts de les hores del conte i activitats mitjançant els canals virtuals; així mateix, els clubs de lectura es desenvolupen mitjançant aplicacions que permeten la participació de les persones incrites.
L'adquisició de novetats i nous documents és constant i es pot consultar a les mateixes biblioteques o mitjançant els butlletins que les biblioteques elaboren per a difusió del fons.
Per estar al dia de les activitats i serveis, així com de les novetats en les adquisicions, es poden consultar les xarxes socials: twitter , facebook i instagram.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona