Les biblioteques reobren les portes després de tres setmanes de mantenir només el servei de préstec.

Atenent a les instruccions del PROCICAT, es permet l’accés de persones a les biblioteques amb una limitació inicial del 50% de l’aforament. Es recuperen els serveis, es pot accedir a la col·lecció a sala i es permet també la consulta de premsa diària.

20/11/20

Després de tres setmanes on les biblioteques han vist reduïts els seus serveis presencials al préstec i devolució de documents, a partir del proper dilluns dia 23 de novembre, es torna a permetre l’accés lliure a les sales amb una limitació de la meitat de l’aforament total de la biblioteca.
Això permetrà recuperar el servei de la biblioteca com a lloc d’estada i de trobada amb les persones que precisen de l’espai per llegir, estudiar, usar els equips informàtics, consultar el fons dintre de la biblioteca i endur-se en préstec el que es desitgi.
Es recupera per tant, una certa normalitat en el servei; pel que fa als documents retornats en préstec, caldrà preservar-los en quarantena de dos dies abans de tornar-los a posar a disposició de les persones usuàries. Cal ressaltar que a partir d’ara es podrà consultar la premsa diària que caldrà desinfectar després de cada ús amb alcohol isopropílic de 70°.
Pel que fa a les activitats de promoció lectora es permet la seva realització respectant les mesures que ja estaven establertes prèviament i que garanteixen la seva correcta execució amb seguretat. Per tant, es recuperen les activitat presencials, tot i que algunes es puguin realitzar encara de forma virtual si per programació ja estaven establertes així i per evitar desplaçaments innecessaris. És important consultar la web www.bibliotequesdegirona.cat per confirmar la modalitat de cadascuna de les activitats programades.
Atès que els horaris no es van veure afectats durant tot aquest període es mantenen els mateixos que ja estaven establerts.
Des de les biblioteques públiques mantenim en tot moment el compromís de servei al públic i la capacitat d’adaptació a cada situació, per oferir l’accés als llibres i la lectura al màxim nombre de persones.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona