Les biblioteques restringeixen la seva activitat al servei de prèstec ateses les noves mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19

A partir d'avui dia 30 d'octubre, i per un període inicial de 15 dies, les biblioteques públiques només realitzaran el servei de retorn de documents i de prèstec de documents. No és permès l'accés a les sales i queden suspeses les activitats, excepte aquelles que es puguin realitzar en format virtual.

30/10/20

El servei de préstec de documents i el de devolució de documents tindrà un funcionament similar al que es va portar a terme en l'anterior període de desconfinament: es demana que les persones interessades sol·licitin prèviament els documents a la biblioteca (per telèfon o correu electrònic) i recullin el document al taulell, ja que no serà possible accedir a les sales de consulta de fons. Pel que fa a la devolució, s’haurà de realitzar a la bústia de retorn de documents que hi ha situada a l’exterior de cada edifici.
Pel que fa a les activitats de promoció lectora (hores del conte, tallers, activitats per a nadons), queden suspeses totes elles excepte les que es puguin desenvolupar en format virtual. Respecte els clubs de lectura, cada biblioteca contactarà amb les persones inscrites a fi de concretar la seva possible realització en format virtual, atès que ja s'havien adaptat a aquest format amb anterioritat. El servei de dinamització informàtica se seguirà oferint en format virtual en els horaris habitual, prèvia petició a la biblioteca corresponent.
Per últim, les activitats amb els centre educatius (visites escolars i recursos educatius) també queden suspeses i es contactarà amb els centres educatius corresponents per estudiar la possibilitat de programar-les en una altre moment.

Preferiblement els llibres o qualsevol altre material se sol·licitaran a la biblioteca dipositària dels mateixos, atesa la dificultat d'oferir el servei de préstec interbibliotecari. La disponibilitat dels documents es pot consultar accedint al catàleg ARGUS a través d’aquest enllaç. L'horari de servei de préstec i també d’atenció telefònica seran els habituals que es poden consultar a aquesta web.

Podeu consultar la informació de contacte de les diverses biblioteques de Girona a continuació:

Biblioteca Antònia Adroher: biblioadroher@ajgirona.cat / 972 213 315
Biblioteca Carles Rahola: bpgirona.cultura@gencat.cat / 972 202 252
Biblioteca Biblioteca Ernest Lluch: bibliolluch@ajgirona.cat / 972 426 368
Biblioteca Just M. Casero: bibliojcasero@ajgiron.cat / 972 211 370
Biblioteca Salvador Allende: biblioallende@ajgirona.cat / 972 232 715

La Sala de lectura de Girona Centre romandrà tancada durant aquest període.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona