Les biblioteques de Girona recuperen les activitats presencials en espais a l'aire lliure durant l'estiu

Tot i que s’han anul·lat els serveis de Bibliopiscina i Biblioplaça, es mantenen les “Hores del conte” en places i piscines També es realitzaran activitats de narració oral en els espais exteriors de les biblioteques i en els casals d’estiu

15/07/20

Les biblioteques de Girona han recuperat les propostes presencials en espais a l’aire lliure durant l’estiu. D’aquesta manera, les activitats de narració oral que fins ara es feien de forma virtual passaran a fer-se en espais oberts com ara les zones exteriors del davant de les biblioteques, les piscines, i les places i parcs de la ciutat. A més, s’han programat una vintena d’aquestes activitats als casals d’estiu de Girona com a recolzament a les propostes de lleure.

A banda de d’aquesta iniciativa, també es mantindrà una oferta d’onze “Hores del conte” en aquells espais on ha estat possible garantir les mesures de seguretat pel COVID-19. Per poder-la dur a terme, l’Ajuntament de Girona compta amb la col·laboració d’entitats com les Associacions de Veïns de la ciutat o el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG).

Per contra, els serveis de Biblioplaça i Bibliopiscina, que s’havien programat com cada any a les piscines municipals de la Devesa i als complexos esportius del GEiEG, s’han hagut d’anul·lar degut a les normes d’higienització de materials que cal seguir en aquest moment i que compliquen el funcionament diari d’aquestes propostes. També s’ha suspès el servei dels cinc bibliocarros d’extensió bibliotecària, que aquest estiu no podran oferir el servei de préstec de llibres.

Podeu consultar tota la programació a l'agenda web de les Biblioteques de Girona. També podeu visualitzar a la xarxa el video que s’ha fet des del consistori per agrair la col·laboració dels i les contistes que han seguit oferint propostes virtuals durant el període de confinament..

Fulletó BIBLIOESTIU
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona