Un Sant Jordi diferent

Atès el període de confinament el Gremi de llibreters ha acordat traslladar la Festa del llibre al dia 23 de juliol, si la situació ho permet; malgrat tot, per aquest 23 d'abril, es preveuen algunes accions de suport al llibre, la lectura i, en especial, a les llibreries.
Un llistat de recomanacions rebudes i activitats infantils són l'aportació de les Biblioteques per a la diada.

21/04/20

El Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra i el Gremi de Floristes de Catalunya han traslladat la tradicional venda de llibres i roses al proper 23 de juliol si les condicions sanitàries ho permeten. Malgrat això, es pot continuar donant suport a les llibreries de proximitat a través de la campanya #senseparadesperosenseparar per tal que tothom continuï comprant llibres de manera telemàtica. Mitjançant el directori de llibreries agremiades es pot accedir a les botigues virtuals de les llibreries de la vostra localitat (https://gremidellibreters.cat/llistat-establiments/).

La iniciativa Llibreries obertes, que neix de la cooperativa SOM* i de l‘agència Mortensen, proposa accedir a un catàleg de més de 7.000 títols de 550 editorials a través del web www.llibreriesobertes.cat, comprar el llibre i triar la llibreria on el voldrem recollir. Un cop passi el confinament i les llibreries tornin a obrir, només caldrà anar-lo a recollir. Ja són 370 llibreries adherides a la iniciativa. L’Ajuntament hi està donant suport en la difusió de la campanya i es pot amplificar la mateixa per diversos mitjans, així com d’altres campanyes de venda a fi de contrarestar l’efecte que poden tenir els canals habituals de venda per Internet ocupats per grans d

Recomanacions des del confinament
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona