Clubs de lectura, llegir en companyia

Les biblioteques del Gironès presenten la seva nova oferta de clubs

26/08/19

Per aquelles persones que els agrada llegir i compartir les lectures, els clubs de lectura són l’activitat ideal. Aquesta proposta que sovint organitzen les biblioteques, però cada vegada més també altres centres culturals, s’han convertit en una activitat molt important en la programació d’activitats bibliotecària. Des de fa ja uns anys, les biblioteques del Gironès difonen de manera conjunta la seva oferta de clubs. Un total de 13 equipaments bibliotecaris ofereixen als seus lectors 54 clubs (set més que el curs anterior) on poder compartir les seves ganes de llegir, fer amics i xerrar amb l'excusa d'una lectura interessant. A partir del 26 d’agost comença el període d’inscripció als clubs que presenten les biblioteques públiques de Cassà de la Selva, Celrà, Girona, Llagostera, Salt, Sant Julià de Ramis Sarrià de Ter i Sant Gregori per a aquest curs 2019-20. Durant el setembre es faran les sessions de presentació d’alguns dels clubs de lectura i posteriorment començaran les primeres sessions en els dies programats.
De clubs, n’hi per a tots els gustos: des d’aquells on es comenten obres de narrativa en general, fins als més especialitzats temàticament o per gènere literari: clubs de novel•la negra, de teatre, de poesia, de còmic, de premsa, de literatura i cuina, de literatura i art, de literatura i cinema, etc. També podem trobar-ne que estan adreçats a joves o a nens o a persones que necessiten millorar les habilitats lectores, o de la llengua en la qual està escrit el llibre, o fins i tot de música. Per tant l’oferta és molt variada i permet trobar la proposta que millor s’ajusti als nostres interessos.

Què és un club de lectura?
Els club de lectura són espais de tertúlia i debat a l'entorn d'una lectura, en què un grup de persones s'organitza per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, a la biblioteca, per comentar el llibre. Es tracta d'una activitat que reuneix persones amb una afinitat comuna: el gust per la conversa i la lectura.

Clubs infantils Clubs joves i adults
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona